Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen felszereltségi szintek...

Milyen felszereltségi szintek vannak a Peugeot 206-nál?

Figyelt kérdés
Rákerestem google-ban, hogy "peugeot 206 felszereltségi szintek", de nem dobott egy konkrét listát, ahol fel lenne sorolva, hogy mely szintek melyek után jönnek, és mit is tartalmaznak pontosan.

2013. nov. 22. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát amiket kértek anno beléjük, mikor megvették újonnan az emberek. Nem volt felszereltségi szintek, mint pl. Executive, meg Highline mint a Toyotánál vagy VW-nél, meg stb. Ha Peugeot 206-ost akarsz, akkor nézegess hirdetéseket pl. hasznaltauto.hu oldalon és a felszereltségnél le van íva, hogy egyik másik miket tartalmaz. Full extrásat kétlem, hogy találsz. Ezek kis átlag autóknak készültek átlag embereknek, kétlem h bárki is minden vackot kért volna beléjük. A legfontosabb felszereltség amire figyelj az az elektromos ablak, klíma, szervokormány, alufelni, napfénytető, cd lejátszó, rádió, légzsákok, centrállzár, vagy központi zár, ABS. Ezek a legszükségesebbek a kényelmes és biztonságos autózáshoz.
2013. nov. 22. 21:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2013. nov. 23. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:

márpedig voltak szintek.

Sőőt..figyeltek az aktuális időjárásra is. Pl husky azt takarta hogy nincs klíma, de van ülséfűtés

2013. nov. 23. 14:43
 4/6 A kérdező kommentje:
És ezekről a szintekről van valahol egy leírás?
2013. nov. 23. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
próbálj keresni régi katalógusokat.
2013. nov. 23. 20:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam, nem találtam, ezért tettem fel itt a kérdést, hátha valaki ügyesebb nálam..
2013. nov. 24. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!