Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szoktak a fiatalok...

Miért szoktak a fiatalok kapartatni, farolni a kocsival?

Figyelt kérdés
gyors menés, kézifékezés, gumi füstöltetés, meg ilyenek, meg kihuzatás szabályzásig

2013. nov. 22. 16:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Miért kéne ehhez fiatalnak lenni? A 30-40-es apukák és komoly mérnökök, üzletemberek is csinálják - az ő szervezetükben termelődik adrenalin. Ha a tiédben nem okoz semmi hasonló hatást, akkor sürgősen keresd fel a kezelőorvosod.
2013. nov. 22. 16:20
 2/11 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem mert magamon is észrevettem, mindig úgy indulok neki hogy na msot széthajtom a verdát kanyarba lepadlózom, leveretem neki egyesbe, de mikro vezetek mindig elfelejtem, csak kis forgalmú úton szoktam tolni neki
2013. nov. 22. 16:21
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Én fiatal vagyok és speciel nem csinálok ilyesmit.Egy oka van a pénztárca kímélése mert 1 pár kerék abroncsnak is borsos ára van már!
2013. nov. 22. 16:24
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Ki tudja? Ezt tőlük kell megkérdezni. Ez esik jól nekik, és kész.

Megjegyzem, nincs ezzel gond, ha úgy csinálja, hogy mást nem zavar ezzel a közlekedésben.

2013. nov. 22. 16:25
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Azért, mert még a szüleik fizetik nekik a tönkrebaszott gumik cseréjét. Majd ha egyszer saját nettó fizujukból kell kiizzadni, leszoknak róla.
2013. nov. 22. 16:56
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

#3 Ha nem lenne ilyen borsos ára a Continentalnak, és a normális gumiknak, nem is tapadnának annyira. Én a biztonságomért fizetek.

Kérdésre: Nem tudom. Jó érzés. Szeretem hallgatni a hangját.

Kicsit szadizmus is, mert szeretem amikor szenved. Mondjuk nem is szenved, kb mazochista kocsim van, sőt mindenkinek.

Én ilyenkor élvezkedek.

2013. nov. 22. 17:41
 7/11 anonim ***** válasza:
65%

Fiatal vagyok, a kocsi is olyan, amivel lehet menni(180 ló papíron), mégis szinte mindig átlagtempóban megyek, tehát nem megyek a megengedett sebesség alá nagyon, de fölé is max 20-al, persze ha az út is engedi. De néha-néha bizony van olyan, hogy csak elkap a hév, aztán azt veszem észre, hogy már 100-on felül megyek városban, aztán még csak egyet váltottam. Meg olyan is van hogy ha érek ki városból aztán nagyon tiszta a terep elöttem, akkor visszateszem 2-be, meghallgatom 2x a lefúvószelep hangját, aztán folytatom az utat.

De ezeket el lehet mondani Apámról, Anyámról, meg úgy kb. mindenkiről, főleg ha autó is van alatta. De néha még én is nézek amikor Anyámnál 'pirosban' van a mutató, ő is meg tudja hajtani, és nem az a fiatal szerintem akire a Kérdező gondol.

2013. nov. 22. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
42%
Inkább egy jó kis a kanyargás a cseszneki szerpentinen. Na az élmény!
2013. nov. 22. 18:43
 9/11 anonim válasza:
6. válaszoló! Tán audi 1.8T motor van és mondjuk egy seat leonba van berakva?:DDDDDD
2013. nov. 30. 12:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a 7. válaszolónak akartad "címezni" én semmit nem írtam a kocsimról :D
2013. nov. 30. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!