Miért szoktak a fiatalok kapartatni, farolni a kocsival?
Ki tudja? Ezt tőlük kell megkérdezni. Ez esik jól nekik, és kész.
Megjegyzem, nincs ezzel gond, ha úgy csinálja, hogy mást nem zavar ezzel a közlekedésben.
#3 Ha nem lenne ilyen borsos ára a Continentalnak, és a normális gumiknak, nem is tapadnának annyira. Én a biztonságomért fizetek.
Kérdésre: Nem tudom. Jó érzés. Szeretem hallgatni a hangját.
Kicsit szadizmus is, mert szeretem amikor szenved. Mondjuk nem is szenved, kb mazochista kocsim van, sőt mindenkinek.
Én ilyenkor élvezkedek.
Fiatal vagyok, a kocsi is olyan, amivel lehet menni(180 ló papíron), mégis szinte mindig átlagtempóban megyek, tehát nem megyek a megengedett sebesség alá nagyon, de fölé is max 20-al, persze ha az út is engedi. De néha-néha bizony van olyan, hogy csak elkap a hév, aztán azt veszem észre, hogy már 100-on felül megyek városban, aztán még csak egyet váltottam. Meg olyan is van hogy ha érek ki városból aztán nagyon tiszta a terep elöttem, akkor visszateszem 2-be, meghallgatom 2x a lefúvószelep hangját, aztán folytatom az utat.
De ezeket el lehet mondani Apámról, Anyámról, meg úgy kb. mindenkiről, főleg ha autó is van alatta. De néha még én is nézek amikor Anyámnál 'pirosban' van a mutató, ő is meg tudja hajtani, és nem az a fiatal szerintem akire a Kérdező gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!