80-90-es években milyen kocsik számítottak menőnek az éjszakai életben a komoly pesti és Balaton parti diszkók előtt?
Az a baj, hogy rossz a kérdés.
Mert a kérdező enyhén összemossa a menő pasit a menő kocsival.
Én akkortájt vagány bulizós csajként állíthatom, alapvetően az ember számított, az a Pasi, aki odelépett és vagy volt benne valami, vagy nem.
Azért szeretném ezt tisztázni ezt a mai autó tulajdonosok szemében, mert esetleg még ti is elhiszitek, hogy a slusszkulcsotok számít.
Nem.
Menő volt a jó duma, a farmer, hogy megnevettessen, hogy elvarázsoljon. De ne egy darab vassal.
#3: Ugyanmár, itt a kőkemény balatoni és pesti éjszakai életről van szó, nem a tinédzser babazsúrokról - a nők akkor is ugyanolyanok voltak. Sőt, akkoriban még pont hogy nagyobb "bája" volt annak, ha valaki letett mondjuk csak egy Ford kulcsot az asztalra.
Persze más kérdés, hogy akkoriban csak néhányan engedhették meg maguknak magát az autót is, nemhogy még valami ritka, nyugati típusról álmodjanak. Nem voltak még "boyracerek" és társaik, akinek menő autója volt, az szinte biztos, hogy amúgy is menő srác volt.
Nem akarlak megsérteni, ma és akkor is sok lány volt, akit nem lehetett levenni a lábáról négy kerékkel, de abban a rétegben, amire a kérdés vonatkozik, talán nem ők domintáltak.
Miért lettem lepontozva? De komolyan?
Szerintetek nem a nyugati prémium márkák voltak a menők? Akkor mik ha nem ezek? Japán autók? Hülyeség.
Miért lettem lepontozva?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!