Miért nem vesz tiszta jelet az antenna?
A kocsit már eleve úgy vettem, hogy le volt törve az antenna, meg szerintem nem is az eredeti volt már rajta. Vettem rá 1200Ft-ért egyet, mondta az eladó meg vannak a vevők elégedve vele, de nekem ettől se lett sokkal jobb, csak hogy 1-2 helyen már fogott tisztábban adást, de amúgy még hallgatatlan volt. Ebből az antennából vettünk bátyám kocsijára is, és az tökéletesen vesz mindent. Azóta volt egy szarvassal egy találkám, letört az antenna, vettem bele 3000ftért egy másikat, de ezzel is szinte ugyan az a helyzet. Mindkét antenna amit föltettem nem csak szár, hanem talppal együtt volt, nem tudom ez számít-e, csak érdekes, hogy szüleim kocsiján a rúd nincs fönn, mer nem fér be vele garázsba, de úgyis vesz mindent tökéletesen. Mi lehet a baj? 10-e fölött már nem merek venni nehogy ott is gond legyen vele, meg ha másnak jó 1200-sal akkor én is megszeretném vhogy oldani.
Az antenna kábel szerintem jó, végigkövettem a lejátszótól a kocsi oldaláig, ahol a műszarfaltól megy föl a tetőre. Antenna cserekor néztem a végén is a kábelt, nem láttam hibát. Rádióval se lehet gond, mer már volt benne hitachi, meg 2 sony is, minddel ugyan azt produkálja. Egyik antennánál azt is kipróbáltam, hogy míg nem volt föltéve úgy egy új kábellel összekötöttem a rádióval és rossz volt.
Esetleg még az lehet, hogy mikor rakom föl a akkor ügye adni kell neki mínuszt, és ott van gond? Az antenna alatt elég rozsdás, de csiszoltam rajta, lehet nem eleget?
Akinek van valami ötlete segítsen, kösz!
Van jelerősítőm, csak elfelejtettem leírni. Javult, de nem jó így sem, majd kipróbálom hogy vágok oda rezet. Régen hifimen is úgy ment a rádió :D
A testelés szerinted lehet a baj az antennánál?
Igen, sokat segítettél, végre tudom hallgatni, kösz!
Ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!