Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen megbízható autót vegyek?

Zyzzga kérdése:

Milyen megbízható autót vegyek?

Figyelt kérdés
Első autó vásárlása előtt állok. Eddig főleg német autóban gondolkoztam, 2000-es évjárat. VW Golf4,Passat, BMW 3. nagyjából 600 ezret tudok rászánni.Tudtok hasonló autókat?És a fentiekről mi a vélemény/tapasztalat?

2013. nov. 20. 23:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzből igazság szerint Swift-et kapsz igazán jó állapotút, és még a javítása is olcsó. Nem a legszebb, de jót kapsz, 450-ből tutit ki lehet fogni, átíratod, olajat cserélsz + vezérlést, aztán megvan 600-ból egy jó autód

Más kérdés, hogy tetszik-e?

2013. nov. 21. 15:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Valóban ennyiért már kapni egy 2002- 2003 évjáratú swiftet az újabb 1.3 16V motorral 84 pacival!Szerintem a szedánok nem néznek ki rosszul.Mondjuk a swift akkor jó ha a kérdező nem suzuki ellenes!
2013. nov. 21. 17:25
 13/19 anonim válasza:
Opel sose kop el
2013. nov. 21. 17:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Kivéve amikor elkopik :D
2013. nov. 21. 17:48
 15/19 anonim ***** válasza:
(Nincs ideje elkopni, mert előbb megeszi a rozsda - Opel rajongóktól elnézést, de magas labda volt).
2013. nov. 21. 18:34
 16/19 A kérdező kommentje:
bocsánat *1 millió 600 ezerről beszélünk. átírás nélkül.elírtam: )
2013. nov. 21. 18:59
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát így mindjárt más a leányzó fekvése. Attól függően, hogy mire kellene, már több lehetőséged van. A BMW már reálisabb, de így sem ajánlanám (a Passatot sem). Golf esetleg, mondjuk ezek közül bármelyik elképzelhető, ha nincsennek bonyolultabb felételeid:

Mazda 3: [link]

Seat Leon: [link]

Chevrolet Lacetti: [link]

Audi A3: [link]

Citroen C4: [link]

Suzuki SX4: [link]

Honda Jazz: [link]

Skoda Octavia: [link]

Renault Mégane: [link]

KIA C'eed: [link]

Toyota Corolla: [link]

Fiat Gr. Punto: [link]

Opel Astra: [link]

Peugeot 207: [link]

Volvo S40: [link]

Ford Focus: [link]

Hogy ezek közül neked melyik jön be - a kissebb vagy a nagyobb, a hosszúkásabb vagy a vaskosabb, az már egyéni ízlés és prefencia kérdése, de igazából egyikre sem mondanám, hogy megbízhatatlan, sőt, nincsennek köztük olyan kirívóan nagy különbségek e téren.

2013. nov. 21. 19:48
 18/19 anonim ***** válasza:

HONDA CITY

[link]

Toyota avensis

[link]

[link]

FORD MONDEO

[link]

2013. nov. 21. 22:57
 19/19 anonim ***** válasza:
47%
Ladát vegyél! Az az autó alig fogyaszt valamit, ráadásul ha beindítod dorombol is. 5000 Lóerős, V8as, mi kell még? Ha megveszed lesz barátnőd! Mikor megvettem a ladám másnap lett is barátnőm! Harmadnap személyesen Barack Obama jött el hozzám, hogy lássa ezt a remekművet. Meg akarta venni tőlem 900000$-ért de nem adhattam el neki mert a szívemhez nőtt. Hogy miért vegyél ladát? Mert lesz barátnőd, Dorombol mint egy kiscica, meglátogat Barack Obama és 5000lóerő!
2014. jan. 3. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!