Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 5ös BMW komplett újra fényezés...

5ös BMW komplett újra fényezésre mennyibe kerül nagyjából?

Figyelt kérdés

2013. nov. 19. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez több mindentől függ.

1. mindent a fényező csinál, vagy megcsinálod az alapokat és ő csak fényez és lakkoz

2. milyen festékkel lesz fújva, sima, metál, gyöngyház, milyen lakkal...

Én csak tippelni merek,de ha mindent a fényezőnél csinálnak ( csiszolás, szórógitt...) akkor 6 jegyű lesz az összeg és nagyon minimum 2-essel fog kezdődni.

2013. nov. 19. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Gagyin 300 000, szépen fél misi. Ez festék+munkadíj, egy olcsó helyen.
2013. nov. 19. 16:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Tervezek egy BMW vételét, ezért kérdeztem hogy a festés minősége mennyire számít, de akkor azthiszem inkább keresek egyet rendes fényezéssel.

Egyébként amit tudok megcsinálok magamnak, meg van egy félig meddig rokon aki tudna segíteni az előkészítésében, és van egy jóbarátja aki biztos hogy elvállalná olcsóbban is, de azért képben szeretnék lenni nagyjából az árakkkal

2013. nov. 19. 16:46
 4/7 A kérdező kommentje:
És a rokonom karosszéria javító, szóval ért az alapozás részhez.
2013. nov. 19. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Alapvető szabály: sosem veszünk használtautót összebarmolt fényezéssel. Inkább legyen műszakilag valami hibája. A legdrágább motorba való alkatrészek is olcsóbbak, mint egy igényes újrafényezés.
2013. nov. 19. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
A legjobb barátom fényező. Nekem 200-ból jött ki egy régi 635CSi, gyári piros újrafényezése. Mesélte, hogy egyszer betoltak egy M6-ost, és egy X5-öst, és mindkettőt matt kékre fújatták le. Csak az alapanyag volt 1 misi, a munkadíj pedig olyan másfél-2 misi körül lehetett. Azért volt ilyen rohadt drága, mert az autókat szét kellett kapni, nem csak kívülről lefényezni. Utána meg össze.
2013. nov. 19. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, úgy volt 200, hogy csak a festéket kellett megvenni, a munkadíjat nem számolta. És egy szétszedett, előtte csiszolt kasztnit vittem, szóval tényleg csak alapozó+ festés.
2013. nov. 19. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!