Motort tervezek venni, információra, tapasztalatokra lenne szükségem a HONDA CBF 600-as motor kerékpárral kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Üdv mindeninek. Motor tervezek vásárolni jövőre amikor betöltöm a 24 éves kort, és letenni a jogosítványt. Sok motor közül válogattam ,míg ráakadtam egy olyan motorra ami megfogott és talán pénztárca kímélő is lehet. használati célok a következők lennének: rövidebb, vagy hosszabb túrákra. városban, város környékén,munkába járáshoz, néha barátnővel. Nem rajongok a sport motorokért, nem is tudnám fent tartani azt hiszem. Szeretnék sokat motorozni és nem hamar túl adni a motoron és nagyobbat és nagyobbat venni.Jelenleg egy 50 köbcentis robogóm van :P ,nem akarok öngyilkos jelölt sem lenni, csak szeretnék egy olyan motort ami könnyen fenntartható és megfelel az alábbi célokra, hogy sokáig élvezhessem vele a motorozást és ne kelljen eladnom. Tudtok valamit erről a típusról ,hogy mennyibe kerülhet évente fenntartani és miket kell cserélni? Robogóval évi 2500 kmert szoktam megtenni, városban és város környékén. válaszokat előre is köszönöm.2013. nov. 19. 00:57
1/2 anonim válasza:
A népítéleten 21 Honda Cbf 600-as van, ott több eséllyel tudsz infót szerezni.
2/2 A kérdező kommentje:
sajnos nem írtak a fenntartásokról :/
2013. nov. 22. 03:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!