Suzuki GS500 vélemények?
Figyelt kérdés
Első motornak kellene, ezt ajánlotta sok motoros ismerős. Mikre kell figyelnem vásárláskor?2013. nov. 17. 10:46
1/6 anonim válasza:
Ha lehet kevés km legyen benne,ne legyen tunningolt,legyen gyári minden rajta,könnyen kell indulnia,ki kell próbálni milyen vezetni,fékek jók e ,lengéscsillapítás jók e,minden sebességet jól visz e,nézd meg a gumik állapotát,mert nem olcsó egy új gumiszett hozzá.A hangját hallgasd,nem jó ha kopog,zörög,csattog,súrlódó hangokat ad.Ha a külseje is rendben van akkor elképzelhető hogy vigyázott rá a gazdája.Első motor lenne?Kategóriaváltás után?
2/6 A kérdező kommentje:
Első motor lenne, A2-es jogsihoz. Mennyi egy ilyen motornál a "nem sok" km?
2013. nov. 17. 11:20
3/6 anonim válasza:
Én 50 ezer km alatt vennék ha lehet.Ha 20-30 ezer van benne akkor egy nagyon jó vételt lehet csinálni,de fontos az is hogy rendesen cseréltek e benne olajat,hogyan használták,egy motoron észrevenni hogy ki hogyan használja.
Ha első motor lesz ,akkor nem szereznél tapasztalatot még több motoron vagy kisebben hogy egyáltalán tetszik e a dolog?
4/6 A kérdező kommentje:
Robogón meg Simsonon mentem már pár száz km-t, mindig is vonzott a motorozás, de most jutottam el anyagilag arra a szintre, hogy megvalósítható legyen az álmom.
2013. nov. 17. 13:21
5/6 anonim válasza:
Egy GS500-at nem nagyon lehet tuningolni...:) De ha meg is próbálod, elnyűhetetlen dög.:D Nálunk járt egy, használtan 40k km-el, és nálam eljutott 80k-ig, de úgy, hogy nyúzva volt rendesen - eléggé sportosan vezetek. Olajat persze kapott, meg láncot nyújtotta, de ennyi. Úgy adtam tovább, hogy a hangja olyan volt mint az újnak...:)
6/6 anonim válasza:
Én 2 éve nyúzom az enyém oszrákból hozták be " mese" 17 ezer km-el külseje is kicsit nyúzott szóval biztos több van benne nem lepődnék meg ha átfordult volna. Kicsit már ketyegősebb a hangja, direkt nem is kellett hibátlan első motornak, de még így is gyakorlatilag kap olajcserét és ezenkívűl még mindig hibátlanul teszi a dolgát. Ajánlom, kivisz a világból nem hiába Suzuki :D olyan mint autóba a régi swift, elnyűhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!