Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utánfutó vásárlás utáni gondok?

Utánfutó vásárlás utáni gondok?

Figyelt kérdés
Na szoval az a helyzet,hogy nemrég vettem egy utánfutot,és a gond az hogy nem direkt én vásároltam,hanem valakin keresztül,és most utolag vettem észre hogy a törzskönyvben meg a talonban szereplő alvázszám nem egyezik meg azzal ami az alvázan van,azonkivül a márka,a tipus meg minden megegyezik...beszéltem azzal aki vette és azt mondja Németországból hozta egy nagy cégtől ahol rengeteg utánfuto van és valoszinü,hogy ott összecserélhették a törzskőnyveket is,de nem vagyok biztos,hogy higyjek e neki...mi a véleményetek megtörténhet-e ez a dolog...beiratni be tudom törzskönyv meg talon nélkül is,kivéve ha nem derül ki a rendőrségen hogy lopott...tanácstalan vagyok mit tudjak csinálni...
2013. nov. 16. 22:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Ere mondják azt hogy az ördögnek is volt egy kifogása!

Itt valami simlisség van!Utánfutót németből ez vicces semmi értelme sokkal jobb minőségűeket,strapa bíróbbakat gyártanak itthon a kis maszek cégek.Ők lepapírozva adják át legalábbis a legtöbbjük,8 éve mi is egy maszektól vettük de se a papírokkal semmivel nem volt gond .Ráadásul mindent a gyártó személy intézet! Egyáltalán mi értelme volt külföldről utánfutót hozatni?

2013. nov. 16. 22:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Az,hogy nem Magyarországon élek hanem Erdélyben,és itt nem lehet kapni jó minóségüeket,ezért rengeteget hoznak hollandiábol meg németországból,és eléggé olcsók
2013. nov. 16. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!