Suzuki Swift 1. 0 (2002) Mennyi a fogyasztása?
Hozááértők írjanak kérem.
Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 21:12
1/9 anonim válasza:
Volt olyanom is. Városban 6.5 literrel járkáltam. Hozzátenném, hogy jól karban tartott autóval, és általában egyedüliként tartózkodtam a kocsiban.
2013. nov. 16. 21:42
2/9 anonim válasza:
Nekem is volt ezres swiftem országúton 5 litert kajelt persze én nem húzattam nyugodt autózós tempónál 90-100 km/h-nál!
Helyben nyáron 7 litert evet 100 km-ren Télen soha nem mértem ah elyi fogyasztást ugyan is a rövid távok miat az autó (bocsánat szuzuki) motorja se nagyon melegedet be sokszor így végig ment szivató de még így sem hiszem hogy kb 8 liternél többet evet volna télen helyben!
Első vagyok. Ha most akarsz ilyesmit venni, segítségként elmondom még, hogy az általános vélekedés szerint fogyasztás/teljesítmény arányban az 1.3-as, 8 szelepes motor a legjobb a régi swifteknél. Alig eszik többet, mint az ezres, és van benne erő bőven. A 16 szelepes 1.3-as már lényegesen többet enne.
2013. nov. 16. 22:02
5/9 anonim válasza:
Itt van mind a három típusú motorú swift fogyasztási adatai
Az 1.3 16 V szelepesnek a kevesebb a fogyasztása a miatt hogy erősebb a 16V-es motor ugyan is a kasztni ugyan az maradt de az erő több lett így könnyebben viszi az autót és kevesebb a fogyasztás egy kicsivel!Viszont a legkevesebbet még mindig az 1.0 kajelja ha csak pár decivel is akkor is!
2013. nov. 16. 22:16
6/9 anonim válasza:
Sok!Egy ezres motorral felszerelt autót nem érdemes megvenni,mert nincs egyszerűen ereje és sokat eszik a teljesítményéhez képest!5-6 liter az átlag fogyasztás ezt biztosra tudom mondani,mert van ilyen autóm,de 3 hengerrel és ezres motorral ne várj sokat nem egy erős gép elég lomha persze aki nyugodtan vezet és nem számít a teljesítmény annak jó de inkább 1,3 motorral felszerelt autót vegyél!Ég és föld és a fogyasztása se lesz több 6 liternél ha jól bevan állítva!
2013. nov. 16. 22:52
7/9 anonim válasza:
# 5
Tévedsz. Az 1.3 16 szelepes többet eszik valamivel, mint a 8 szelepes. Az oka pedig éppen a kétszer annyi szelep. Mondjuk valóban, emiatt erősebb is a motor valamivel.
2013. nov. 17. 08:46
8/9 anonim válasza:
Akkor nézd meg a linkelt fogyasztási adatokat!Azok nem azt mutatják amit te mondasz és szerintem elég logikusan meg magyaráztam miért fogyaszt kevesebbet a 16V-szelepes!
2013. nov. 17. 10:55
9/9 anonim válasza:
Szerintem én még logikusabban, de mindegy. Nem tartom a feladatomnak, hogy győzködjelek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!