Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez a hangszóró jó?

Ez a hangszóró jó?

Figyelt kérdés

Bocsi a buta kérdésért, de nem értek hozzá. A páromnak keresgéltem ajándékot, és eszembe jutott, hogy az autójában elromlott a hangszóró. Úgyis akartam még valamit. Csak nem tudom, hogy ez megéri-e, vagy jó-e, vagy egyáltalán milyet keressek?

Utána olvastam nagyjából, de nem teljesen tiszta ez az 1,2,3 utas, koax, meg ilyesmi. Suzuki, azt hiszem 10 cm-s kell.

[link]

Mondjuk nézegetem a pioneer termékeket, azok jók, nem?

Köszi.

2013. nov. 16. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:

10 centis hangszóróktól nem lehet normális hangminőséget elvárni, tehát szinte mindegy milyet veszel. Ha régi Swift (a 10 centis hangszórókból gondolom) akkor meg pláne mindegy, mert idióta helyen vannak a hangszóróhelyek.

A koaxiális (2 utas) hangszóró azért kapta ezt az elnevezést, mert a magassugárzót és a mélysugárzó középpontjában helyezik el. Ez az elrendezés azért előnyös, mert egy pontból halljuk a magas- és mélyhangokat, így egyenletesebbé válik a hangszóró iránykarakterisztikája.

A triaxiális (3 utas) annyiban más hogy itt már 2 magas hangszóró van ráépítve a mélyre.

Itt egy 2 utas: [link]

És itt egy 3 utas: [link]

2013. nov. 16. 16:36
 2/9 A kérdező kommentje:

Na ezt a 2-3 utast, végre értem. :D

Igen, régi swift, akkor végül is majdnem mindegy milyen, ha normális helyről van, ha én csak a gyárit akarom neki pótolni.

Köszi szépen!

2013. nov. 16. 16:55
 3/9 anonim ***** válasza:
A gyárinál minden jobb.
2013. nov. 16. 17:06
 4/9 A kérdező kommentje:
:D lehet
2013. nov. 16. 17:38
 5/9 dirtboy ***** válasza:
beépítési mélységre és a hangszóró alakjára figyelni kell nehogy meglepetés érjen.
2013. nov. 16. 18:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Bizony, még meglephet, hogy szól is :D
2013. nov. 16. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Swiftben van hely a hangszórónak bőven, attól nem kell félni.
2013. nov. 16. 19:47
 8/9 A kérdező kommentje:

A 10 cm-t néztem, láttam, hogy van több mélységű is, de általánosan 44 mm beépítési mélységűt találtam. Az jó, nem?

Köszönöm a segítséget.

2013. nov. 19. 12:34
 9/9 dirtboy ***** válasza:

ez a Sencor amit néztél 60mm beépítési mélységű ezek alapján.

[link]

szerintem simán jó lesz de az ilyenekről sosem árt előtte meggyőződni nehogy valami merevítés vagy valami legyen útban és ne férjen be bár már egy válaszoló írta hogy van hely elvileg bőven.

2013. nov. 19. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!