Szerintetek ciki 100k-t kölcsönkérni a nagyszüleimtől autó vásárlás miatt? Bővebben lent
Elég fiatal vagyok, de sikerült egy ksi összeget összekapargatnom, emellett dologzok is, de msot úgy érzem eljött az az autó, amit mindig is szerettem volna, van is rá pénzem, érte menni, kfizetni, hazahozni, viszont már az átírásra, meg a kötelező szervízre nincsen pénzem. sajnos...
Valami miatt úgy érzem nem tudok várni, mintha muszáj lenne megvennem, napok óta nézegetem a képeket róla, lefekvés előtt is arra gondolok, hogy azzal a kocsival gurulgatok.
Azért a nagyszüleimet mondtam, mert tudom hogy a szleim nem segítenének ebben, ez 100%, a naygszüleimet nem tudom, talán őket meg tudnám győzni.
De fontos kihangsúlyoznom, hogy kölcsön, tehát nem örökbe kell a pénz, megadnám kb jövő május körül amikor utolérném magam anyagilag.
20/f
Ja és igen jó a japán nekünk is van egy Cicic csak rohad nem csak a miénk mindegyik,és a lakatolás illetve ha egy japának van valami baja na az zsebe nyúlós.Igaz ritkán megy szét,
Én 5 éve autó kereskedelemmel foglalkozok és már kivűről fújom minek mi a nyűgje mert az minden autónak van.
Azt vedd meg amilyen autót szeretnél engem sem tudtal lebeszélni az Alfákról és nem is bántam meg soha nem volt komoly gondom a Hires széthullós márkával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!