Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift 1.6 sport (125le)?

Suzuki Swift 1.6 sport (125le)?

Figyelt kérdés

nem akartam ennyire sportos kocsit,de olyan áron adtáktele extrákkal,,hogy nem lehetett mellette elmenni és ne megvenni.

kérdésem a következő lenne (remélem nem fognak hülyének nézni!)

nem vagyok ez a sportos lábú,tehát szeretnék minél "alacsonyabb"fogyasztást..mi a legmegfelelőbb közlekedésaz autóval,milyen fordulat tartományban próbáljam vezetni a kocsit,hogy a fogyasztás a legalacsonyabb legyen.

idióta válaszadók kérem kíméljenek!.köszönöm!

2013. nov. 16. 09:26
 1/4 anonim ***** válasza:
3000-nél váltsd el a fokozatokat, emelkedőn válts vissza, hogy ne erőlködjön a motor, lejtőn, és piros lámpák előtt használd a motorféket. Nagyjából ennyi, más olyan nagyon nagy varázslat nincsen.
2013. nov. 16. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:
az auto fogyasztasa nagyban fugg a sofor labanak 'sulyatol'. ha nagy gazza indulsz, gyorsulgatsz feleslegesen, keson valtasz fel, eleg 'szep' fogyasztast lehet elerni. motorfek, kigurulas, elorelatas (pl. piros lampa fele kozelitve jo elore elengedni a gazt), sebesseghatarok betartasa az, ami segit, barmilyen autod is legyen.
2013. nov. 16. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Előttem jól leírták, a fogyasztás legnagyobb mértékben mindig a sofőrön múlik. Csak nyugisan, kényelmesen, a kocsit nem pörgetve, és akkor nem fogsz meglepődni. :)
2013. nov. 16. 10:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Természetesen óvatos a lábam! már kezd is fájni a 2-3 miliméternyi nyomásoktól :D nem jobb ha 2000-nél váltok fel?
2013. nov. 16. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!