Egy igazi amcsi izomautót mennyire lehet "beereszteni a kanyarba, rárakni az ívre"?
fekszi az útat?
remélem érthetően fogalmaztam :D
69es camaro, 67es gt500
...mennyire lehet? - Amennyire tokos a sofor... :)
Az oregek nem erre lettek tervezve. Biztos lattad mar a regi izomautok ules megoldasat. Semmi kagylo forma, nulla fejtamla es a biztonsagi ov is egy vicc (persze vannak kivetelek). Szerintem nagyon konnyen ki lehet veluk csuszni!
De meg a mai (uj) izom vasakat is barmikor leverik a kis leultetett Hondak, BMWk egy komolyabb szerpentines uton.
Volt szerencsem egy Infiniti G35-t es egy Dodge Challengert meghajtani hegyi-kanyargos uton. Mindketto gyari, semmi tuning. A kis japan gep ugy vette az iveket, ahogy irva van. A nagy dog meg hintazott, csuszott, nyikorgott. Persze egyenesben kigyorsitva a V8-elmeny jobb mint a japan gep (nekem legalabbis) de ha valasztani kellene autot hegyi, kanyargos terepre, akkor barmi csak ne amcsi izom.
Persze ha a cel az, hogy kanyarbol kifele azt szeretned, hogy a gep kifaroljon/riszalja a farat, akkor valami V8 csoda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!