Dolgozat kérdés! Sorolja fel a henger javításának feladatait!? Ez elérhető: -? -? -? -? -? Fonto lenne! KÖSZÖNÖM
Dolgozat kérdés!! Sorolja fel a henger javításának feladatait !?
ez elérhető:
- ?
- ?
- ?
- ?
- ?
Fontos lenne kérlek segítsetek!!
KÖSZÖNÖM
Lehet, hogy én vagyok értetlen de ennek a kérdésnek nincs értelme.
( Sorolja fel a henger javításának feladatait!?)
A javításnak, hogy lenne feladata?!
Ha sérült(megrepedt, letört belőle egy darab, stb...) a henger akkor meg kell javítani. A feladata az, hogy megfelelően funkcionáljon azaz jó legyen de ez világos, ilyet egyértelmű dolgot nem szoktunk megkérdezni mert nyilván nem azért javítsuk, hogy rossz legyen.
Vagy arra gondolt a kérdést szerzője, hogy mi a célja a henger felújításnak?! Akár, hogy is de értelmetlen a kérdés.
Egy hengert azért "fúrunk" fel nagyobb átmérőjűre, hogy növeljük a kompressziót, csökkentsük a fogyasztást és stb.
Ezek a feladatai egy felfúrt hengernek de ebben az esetben nem a feladta fogalmat használjuk hanem a célt.
Sorolja fel a henger javításának céljait!? (de még ez sem helyes mert én úgy kérdezném, hogy "Sorolja fel a henger űrtartalom megnövelésének céljait!
Válasz:
-kompresszió megnövelése
-fogyasztás csökkenés
-motor élettartam hosszabbítása
-a gyár által megadott paraméterek elérése vagy megközelítése( Le, Nm, végsebesség, ...)
Nettó értelmetlen ez a kérdés. Amúgy a való életben így zajlolik:
- Átveszik tőled a blokkot
-Felfúrják
-Hónolják
-Elkérik a pénzt, miközben dícsérik a saját munkájukat
-Elköszönnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!