OPEL FRONTERA 3.2 V6 MITOL INGADOZIK AZ ALAPJARAT?
Sziasztok elosszor is bocs de nincs ekezetem Angol billenytyuzetem miatt!
Nagyon jol jonne a segitsegetek! Van egy OPEL FRONTERAM 3.2 V6 2000es evjarat! Mar boven van benne 200ezer KM de , meg fut igaz vannak bajai es az egyikkel kapcsolatban szeretnek itt valaszt kapni hogy valyon mi lehet ez!
Na szoval!
- Beinditom az autot poccre indul meg -10 fokban is vagy akar +40 ez nem szamit! A baj a beinditas utan jon mikor az alapjarat elkezd ingadozni! Mivel automata szivatos beinditaskor nem szamit hogy hideg vagy meleg a motor az alapjarat olyan 1400-1500 rol szep lassan elkezd visszamenni 850-900 ra ami tokeletes! EZ URESBEN (N) TEHAT NINCS SEBESSEGBEN AZ AUTO (D)! Na akkor induljunk el vele! elosszor csak gurulok vele kb 5km/ora az alapjarat egybo, felugrik 1500ra es csak akkor esik vissza szep lassan ha teljesen megaltam az autoval! Ha pedig kicsit gyorsabb sebesseggel megyek tegyuk fel 80km/ora es menet kozben leejton uresbe teszem (N) akkor normal esetben vissza kellene esnie 850-900 ra de e helyett fennmarad a hires 1500on es ahogy mar mondtam akkor esik vissza ha megallok vele! MI LEHET EZ VALYON? :( nagyon szeretem az autom es szeretnem a hibat orvosolni igen vittem mar szerelohoz de itt Angliaban olyan nyomik szegenyek hogy egy olajcserehez harman kellenek :D legyszi segitsetek! A FOLYTOSZEPEHAZAT MAR KITISZTITOTTAM MERT HALOTTAM HOGY AZ OKOZHATJA DE UGYAM UGY FENNMARADT A HIBA! Ugye a folytoszelephazhoz megy 2 csatlakozo es elvileg ha akarmelyiket is lecsatlakoztatom jaro motornal le kellene esnie az alapjaratnak de akamelyiket lehuzom semmit valtozas a motorban! jah meg meg annyi hogy kb 5literrel megnott a fogyasztasom a hibas alapjarat miatt! PLEASE HELP! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!