Szerintetek egy 2010-es FORD GALAXY 2. 0 TDCi Trend 85 kW,116 LE lomha (1806kg)?
Igen, eléggé lomba sajnos.
Bár a 2.0 TDCi motor nem 136 LE? Az 1.8 TDCi a 116 LE-s verzió szerintem.
Na mindegy, a 116 LE egy közel két tonnás autóhoz nagyon kevés. Ez a teljesítmény a Focus-hoz pont jó, azt szépen viszi, de az 500 kg-al könnyebb.
Totalcar teszten azt írták a 150LE-s verzióról, hogy 10.5 a gyorsulása, 172 a vége, de alul olyan vérszegény, hogy egyesben és hátramenetben is többször sikerült lefullasztani. Ettől eltekintve dícsérik minden tekintetben.
Na de ez a 150 LE-s verzió....
A 116-os verzióról nem nagyon tudom elképzelni azt, hogy élvezhető legyen. De tényleg ki kell próbálni, aztán látod, hogy mi az elvárásod és mit tud.
Van 2000cm3-is 116LE-s motor a Galaxyban, a következő a 140LE-s.
A lomhát úgy értem, hogy pl. a Zafival (TurboDiesel 101LE Isuzu láncos motor) a Plitvicei tavak lejtőin felfelé megy mint a golyó, sőt úgy érzi jól magát, nem kell vele folyton visszakapcsolgatni. Ennél rosszabb gyorsulást nem szeretnék.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igen, csak a Zafira 400 kg-al könnyebb, ami nagyon-nagyon sokat számít. És a Galaxy nem sokkal erősebb.
De tényleg, próbáld ki, az a legtutibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!