Imi84 kérdése:
Simsonba fesszabályzó?
Figyelt kérdés
Ha a Simson töltés tekercse helyett berakok egy világító tekercset,majd a két világító tekercset párhuzamosítom,milyen fesszabályzót rakjak be,hogy elbírja a két tekercset?2013. nov. 9. 21:03
1/5 anonim válasza:
A két tekercs nem lesz szinkronban, hiszen legalább 120 fokkal el vannak tolva egymáshoz képest, így vélhetően lerontják egymást! Olyan mintha otthon összekötnél a 3 fázisból kettőt, annak is csak egy nagy zárlat a vége!
Szerintem.
Egyébként itt van részletesen, hogy mit és hogyan kell átalakítani a 70W-os töltéshez (google 10 mp):
2/5 anonim válasza:
feszültségszabályzót én elektromosat tennék bele!És nem piszkálnám a gyári cuccait!
Esetleg ha 12v akkor ott tudsz egy csomó mindent ledesre cserélni ami sokat számít-olcsón égők aleddiszkont.hu oldalon mi jó a simsonokba is és erős is és olcsóbbat nem találtam .
3/5 anonim válasza:
"feszültségszabályzót én elektromosat tennék bele!"
Mesélj milyen van még?
Segítek: elektronikus. Bizonyára ezt a szót kerested!
:D
4/5 anonim válasza:
Kösz hogy felhívtad a figyelmemet a hibámra! :)
5/5 A kérdező kommentje:
a két tekercset ugyanúgy kivezettem,mint ahogy a videón látható,majd egyenirányítottam. Csak az "ELBA" töltő,stb-t nem szeretném átalakítani,hanem kidobni!
2013. nov. 10. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!