125 ccm jogsi, motor segítség, ismeret szerzés honnan?
Ismeretet én úgy szereztem hogy mindig kifogtam a rossz motorokat amiket nekem kellet megcsinálni.
1 éve még azt sem tudtam mi az a dugattyú, most meg kis túlzással egy simson blokkot csukott szemmel összerakok de csináltam minarelli, derbi,suzuki blokkokat is.
Hogy érted hogy mi micsoda?
Amúgy mindennek utána lehet nézni a jutyubon és a guglin.
Szia!
Az attól függ milyen motorok tetszenek. Én '14 tavaszán fogom az A1B-s jogsit letenni. Munkábajárós motort akarok. Én nagytestű robogót szeretnék, azzal kényelmesebb "osonni" (van tároló doboz az ülés alatt, 125ccm 4 ütemmel, 70-90-es tempókat tarják (vagyis így kisebb túrákat tudok alkotni bátyámmal)tanulni optimális lesz... később lehetséges, hogy lesz nagyobb motor is nagyobb jogsival de kizárólag nagytestű robogók. (Javaslatom Honda CPX 125; Yamaha Majesti 125)
De nagyon sokat segített nekem a "totalbike" - népítélet rovat + tesztek rovat, valamint a "jútub" azon sok videó anyag van a gépekről használat közben.
Remélem tudtam segíteni.
Vannak ugyanígy 2T motorok is, de valahogy még is jobban mennek.
Amíg egy 4T motorból nagyobb teljesítményt nem igen lehet kihozni,addig egy 2T motorból a fojtás eltávolítását követően a 15 ló helyett akár 40 is kihozható tuning nélkül.
A forgalmiban 11kw/15le van.Nem a legszabályosabb módszer de ha a papírok rendben vannak akkor senki sem szól érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!