Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Menyibe kerül egy simson újra...

Menyibe kerül egy simson újra fényezése?

Figyelt kérdés
68-as simson staromat szeretném újra fényeztetni, ez kb menyibe fog kerülni ha a vázat, első sárhányót, lengővillákat, a lámpatest házát és a tankot szeretném lefestetni, menyi lehet a munkadíj ha széttszedetem és fényezés után összerakatom? menyibe szokott kerülni maga a festés?

2013. nov. 8. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:
25-30 ezer minimum! fujd le te szépen kevertes festéket neten kinézed a gyári színkodot persze csak ha arra szeretnéd!
2013. nov. 9. 20:38
 2/2 anonim ***** válasza:
simsom swalbimat most fényeztem/tettem... én csiszoltam , és sprés festékkel alapoztam , ez a két dolog fontos hogy ne legyen össze csapva.. csiszolo papírok voltak otthon az ingyen volt , 3 db alapozó ment rá egy már volt otthon így csak kettő kellet ez 2140ft volt , majd el mentem a festék boltba és ki kevertettem az általam elképzelt színt (két komponensű) 5dl-t plusz 2-3 deci edzőt hozzá ez újabb 3 ezer forint volt , kerestem a faluban olyat akinek van kompreszorja és használni is tudja majd meg egyeztünk 5 ezer forintban péntek este vittem el szombat délben pedig már el is hoztam tőle ez így nekem egy 10-esben volt ha mindent ő csinál akkor 20-as minimum lett volna.
2013. nov. 28. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!