Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Citroen valóban ennyire jó...

A Citroen valóban ennyire jó autó lenne?

Figyelt kérdés
Nem egy autószerelővel beszéltem már,de mindenki azt mondta, hogy a francia autókkal "semmi baj" nincs. Mindössze olajcsere kell és működik. És akkor miért van az, hogy ilyen alacsony az áruk a többi márkához képest?
2013. nov. 8. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Nekünk citroen Xsara autónk volt.

Elektronikai része állandóan szarakodott, volt pár kisebb hibája is, de végül is nem volt olyan rossz autó. A gond inkább az volt, hogy drága volt a javítási költségek.

2013. nov. 8. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
A Citroen meg a franciak kozott is kozmondasosan megbizhatatlan. Nem tudom milyen szerelo ez, de hogy sikhulye, az is biztos. A hasznalt autok ara altalaban koveti a minoseguket meg a fenntartasi koltsegeket. Ha valamit olcson adnak, attol szabadulni akarnak, ezert vagy azert.
2013. nov. 8. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Lehet keverte a régi swiftekkel. Azok az elpusztíthatatlanok motorikusan, futóművileg, és kb nulla elektronika.
2013. nov. 8. 16:20
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem citroenem van.

Semmi bajom vele.

A szervizelése sem drágább, mint pl egy fordnak, csak tudni kell vásárolni.

Elektromos gondokra szoktak panaszkodni, de nekem eddig semmi.

Sok hülye tévhit van sajnos.

De kinek mi. Én is mindig német párti voltam. Remélem nem is bánom meg.

2013. nov. 8. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a régebbi típusok (1. generációs C5-el van ismerettség) még elektronikailag tényleg megbízhatatlanok voltak. Belementünk egy tócsába, beázott a légszűrő, letiltott a vezérlés és volt vagy 40 lóerő az autóban. Viszont a 2. generáció (most van meg 6 éve) már teljesen megbízható, eddig csak kötelező szervízekre kellett vinni, és ott is csak olajcsere meg légszűrőcsere, egyéb kötelező dolgok voltak. Egyetlen hátránya az a gyári fék ami úgy visított mint egy kismalac, úgyhogy kapott új fékbetéteket és azóta tökéletes.
2013. nov. 9. 09:54
 6/8 anonim válasza:
Mindenki más autóra teszi le a voksát.Én mint autóvillamossági szerelő azt mondom.Hogy több mint 50 százalékban francia autót szerelünk.Kényelmesek,tele extrákkal és még szépek is.De az elektronikájuk az nagyon megbízhatatlan.Bár vannak persze kivételek.
2013. nov. 9. 18:19
 7/8 anonim válasza:
6. válaszoló: Mondanál példákat jó Citroenre? Saxo közéjük tartozik?
2013. nov. 10. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék mik azok a gondok..
2013. nov. 10. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!