Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány lóerő felett tapadnak...

Hány lóerő felett tapadnak bele a lányok az anyósülésbe padlógáznál?

Figyelt kérdés

azt mondta a haverom, 1.6 vti civicje van, hogy az ő 160 lóerős civicjébe visongatnak a csajok ha egyesbe elvereti neki, a haverja 150 lóerős kocsija pedig gyenge mert ült benne és alig érezte az erőt.

akkor a vízválasztó az a 10 lóerő?

érdemes 160 lóerőtől kocsit venni?

én úgy tudom azért volt anno a luxusadó 170 lóerőtől, mert az az a határ amikor már megérzik a sofőrök is a lóerőt és az már luxus.

szerintetek mi az a lóerőhatár?

2013. nov. 7. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Gondolom ezek nem új autók, ki tudja hány paci menekült el a motorból gyártás óta.

2. Már gyárilag sem teljesítik mind ugyanazt.

3. Nem mellékes az autó tömege, kerekek fajtája, keménysége, állapota, stb. sem.

4. Gyorsulásnál 1.-ben nem a lóerő, inkább a nyomaték számít.

Az a 10 lóerő nem jelent semmit.

2013. nov. 7. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
5. Nekem 70 Lóerős autóm van, egyenesben nem visongatnak a csajok, de a kanyarba otthagyom a civicet, és mikor elrakom keresztbe, nem csak a csajok, hanem a magukat utcai versenszőknek gondolt "férfiak" is visongatnak.
2013. nov. 7. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem 1,6-os 90 lovas benzines kocsim van, de én ha kell 3.-ban is meg tudom indítani, hogy érezhető legyen az üléstámla! Nemhogy 150-60 lóerővel egyesben!
2013. nov. 7. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:

A csajok nem azért visongatnak mert nekik tetszik milyen menő hogy megy az autó.Hanem a90 százalékuk azért mert félti a bőrét hogy nehogy egy fára csavarodjon,mondjuk ezt meg tudom érteni!

Amúgy meg az a10 lóerő nem sok mindent jelent inkább az autó állapotától függ.De kíváncsi lennék hogy a 2.2 CRD 150 lovas Acordom ellen mit érne egy menő manó 160 lovas 15-20 éves civikje hiába benzines!A kor és a karbantartás vagy a karbantartás hiánya sokat jelent egy autónál.

Amúgy meg az ülésbe tapadás már egy régi féle 1.3 16V(szelepes) 84 lóerős szwiftnél is érezhető.Nem feltétlenül kell 150 feletti lóerő ehhez az ülésbe tapadásos érzéshez!

2013. nov. 7. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy autónak a gyártó mindig a maximum lóerejét adja meg,amit a felső fordulatszám határán ad le.

Gyorsulásnál a teljesítmény/nyomatékgörbe a mérvadó,tehát minél kisebb fordulaton kell minél nagyobb teljesítmény,és a jó gyorsulás érdekében,ezt a nyomatékot minél szélesebb fordulatszámon kell tudja az autó,akkor jó a gyorsulás,de ez a max teljesítménynek,mindig csak töredéke.

2013. nov. 7. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:

A legmagasabb lóerőt adják meg azon a maximális forulaton, ahol még a maximális lovat adja le. Pl 140 KW /6200rpm

De egy idő után elpörgi magát a motor, és nulla nyomatéka lesz.

Nem nem vízválasztó az a 10 lóerő. Nincs is ilyen, hogy vízválasztó. Tök relatív, hogy ki mitől sikít. Én még az RS6-os Audiban sem sikítok. Maximum röhögök, hogy milyen mocskos jó.

2013. nov. 7. 23:25
 7/7 Krajoroka válasza:

Mercedes C320CDI 224 LE 3800 fordulaton. 510 Nm 1600 fordutaton,

Télen egy jó móka csúszkálni , nyáron jó állapotú gumikkal , olyan élvezet hogy valami elképesztő , és ///AMG pakketos azaz keményebb felfüggesztés , stb stb.... a csajok sikítanak , azaz nagyon jó csajozásra , csak arra kell figyelni hogy ne hányák le az ülést 😂

2018. márc. 17. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!