BMW 540i első autónak?
20 éves vagyok, mindenképpen v8-at szeretnék.
az e39 szériára gondoltam, de kiegyeznék egy nagyon szépen rendberakott e34-el is.
Látod.. ez a különbség.
1,6-os benzines Corolla 90-nél 4,4-et eszik (rácuppanva a kamion seggére)
1,6-os benzines Auris meg 3,9-et :)
(kamion nélkül ez csak 5,4 és 5,2...)
az egyik csávó mutatta a fogyasztásmérőjét és 8-at evett neki az 540i automata igaz csak 90-el ami ciki egy BMw-nél de akkor is szép eredmény.
nagyon ekveset esznek ha nem nyomják neki a gázt
540i alá 15-ös felni ? :D
Még a legalja 16-os Hankook is 35 000 körül van bakker.
A fogyasztásról meg annyit, hogy tényleg hozható a 8 literes átlag klíma nélkül, autópályán München-Budapest viszonylatban 80km/h-val. Viszont nem csak országúton fogsz vele közlekedni. Átlag 13 literrel nyugodtan számolhatsz, de ha néha elborul az agyad ( mint ahogy korábban írtad ), akkor az átlagod közelíteni fog a 20-hoz és nem alulról :D
# 11
Az olyan is... De 4x30= 120K, azt sem mondanám kevésnek, ha te a biztosítás összegén is spórolni akarsz. Meg hát ugye a használt gumi nyilván sokkal kevesebbet bír (esetleg szálszakadt, padkázott, amit te a 20 éves élettapasztalatoddal úgysem veszel észre, csak majd mikor 170-nél durran a sztrádán vagy üti a futóművet, mint hülyegyerek a a szomszéd kukáját), mert annak bizony oka van, amikor valaki 300e forintnyi gumit lecserél és otthagyja a gumisnál...
De majd jó lesz lengéscsillapítót is cserélni rajta a magyar utakon - mert abból ugye még a leghülyébb sem vesz bontottat... És még sorolhatnám. 4-5 kilóba biztos benne lesz évente, ha használod és nem csak a ház előtt áll. Ha meg csak ott áll akkor venni kell egy üres kasztnit, odavontatni és kiülni a haverokkal bele zenét hallgatni és vagizni, úgy sokkal olcsóbb.
félreértettél.
4 levetett 50-60%-os Matador 15-ös téligumi.
Bizony 4 darab ennyi...
nem veszek újat úgy is lefüstölöm róla 1 hónap alatt
"nagyon ekveset esznek ha nem nyomják neki a gázt"
Úgy általában minden autó keveset eszik... Az én 530D-m is 5,5L-el megy tempomat 70-el. Csak épp ha egyet kell gyorsítani kiakad a fogyasztásmérő és a következő és az átlagfogyi is felgurik egy jó 12-re és a következő 10 perc azzal telik, hogy csökken vissza. Lássuk be, hogy a pillanatnyi fogyasztásnak igazán kevés köze van a valós átlagfogyasztáshoz.
16-os!!!
Komolyan te hoztad ki a szalonból??? az szép!! Gratulálok hozzá!
ha msot esetleg eladnád, mennyiért tennéd?
privátba küldesz képet róla? :P erre kíváncsi vagyok, nem sok első tulajos 540i mászkál M.o-szágon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!