Szerintetek milyen ajándék ötlet van még?
Figyelt kérdés
Barátommal 5 éve járunk. Teljesen Bmw fan, így már a 4. Bmw tulajdonosa. Imád kocsit szerelni, ez a hobbija teljes mértékben. A karácsonyi ajándékozás minden évben úgy telik, hogy együtt elmegyünk vásárolni, és kiválasszuk kinek-mire van szüksége, hogy ne vegyünk fölösleges kütyüket. De mindig van egy kis meglepink egymás számára, amiről nem tud a másik. Ebben az évben sem lesz máshogy. Nem régen vett egy e36 320i, van rajta mit szerelni (még ha nem lenne, akkor is találna :D), a lényeg, hogy így elég sok mindent kell hozzá vennie, így én veszek meg pár alkatrészt, vagy épp amire szüksége van, természetesen ő válassza ki. Imádok Vele kocsit szerelni, de azért ennyire vérprofi nem vagyok :D. A lényeg, hogy ugye egy kis apró meglepit szeretnék neki vásárolni. Bmw-s ajándéktárgyra gondoltam, de nem az ilyenre hogy bögre, párna, kulcstartó, stb. hanem valami igazán különlegesre. A fent említettek már vannak neki. Srácok nektek van valami igazán különleges márka jelzéses ajándék tárgyatok? Vagy adjatok már ötleteket ! Előre is köszönöm ! :) 20/L2013. nov. 6. 08:00
11/16 anonim válasza:
Sportlégszűrő sparco olajjal :)
Esetleg lehet kapni kipufogó rendszerekhez gyorsító dobot,ez t ha jól emlékszem a középső dob és a leömlő közé rakják be de erre már nem emlékszem,ennek az a lényege hogy belül úgy van kialakítva hogy gyorsabban jussanak ki a gázok(amolyan spirál szerű belülről),megdobja gyengén a teljesítményt és egy picit hangyányit változtat a hangján is .
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D ez mind nagyon jól hangzik, csak győzzem kiválasztani melyik legyen :D Beviz Elek mielőtt neki állsz szerelni kérdezd meg a barátnődet, hogy nincs e kedve segíteni, és mondjad neki, hogy öltözzön, olyan ruhába ami nem gond ha olajos lesz. És mielőtt segítene magyarázd el, mit is fogtok pontosan csinálni :D Nekem eleinte ennyi gondom volt, hogy nem tudtam, hogy mihez nyúlok :D ahhoz képest, most szedtünk szét egy Opel Calibrát, és már magamtól szedem kifelé a dolgokat :D na de visszatérve, gondolkoztam mmg azon is hogy, mikor a kocsit szereljü, én csak csodálkozok, hogy mennyi féle szerszámja van, de kiderült, hogy ezt javarészt az apjával vették, és így nem a sajátja. Nem sok,ra szeretnéík elköltözni, és nem is lenne rossz ötlet, valamilyen szerszám készletet venni neki. Pl.: a krova készlete nem a legjobb ... Az apukájáé, meg nagyon jó, lehet kap egy olyat. Bár az nem olcsó mulatság. Max. itt mindjárt itt a szülinapja és megkapja egyszerre. :D Köszönöm mégegyszer:)
2013. nov. 20. 07:27
13/16 anonim válasza:
Szétszedni nem nehéz egy autót. Tudni,hogy mi micsoda és hova való, az már nem egyszerű.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem nehéz a motorját se kiszedni ugye? :D + váltót, + kábelkötegeket? :D igazad van egyszerre mind kijönnek így egybe, aztán nem kell pl.: a motorra rátenni a generátor, hogy egybe legyen ugye? Na mind1 is :D ha olyan könnyű lenne, akkor minden csaj szerelne ;)
2013. nov. 21. 06:41
15/16 anonim válasza:
Hát ha van motorkiemelőd akkor könnyű ;)
16/16 anonim válasza:
Amúgy nem szerelne minden csaj, mert jajj koszos lett a kur.vás körme. Meg olajos a rózsaszín palotapunci mintás miniszoknyája.
Az legjobb nő aki nem ijed meg egykis autószereléstől :)
-egy autószerelő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!