Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda dio-ba milyen olaj kell...

Honda dio-ba milyen olaj kell idéglenesen elmegy arol 2t vagy favorit 2t-vel?

Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:

arol 2t felejtsed el,talán a favoritot is!

Csak is szintetikus olajat vegyél bele,ha mást nem legalább félszintetikust

Ha van a közeletekben uni vagy lángauto akkor ott olcsóbban tudsz venni mondjuk repsol robogóba való olajat és azzal tuti nem lesz gondod!

Ha érdekel több indok is van rá hogy miért ne használj ilyen rossz olajakat!Egyrészt az arol 2t rossz másrészt ásványi.Ásványi olaj használatakor ha túlmelegszik a dugó vagy valami probléma van akkor megragad és lehet szétszedni venni bele új dugót esetleg a ragadás miatt tönkreteheti a hajtókart,főtengelyt is.Aztán ha ásványi olajat használsz akkor egy csomó kosz leragad a gyertyán(szóval sűrűn kell pucolni),na meg nem csak a gyertyádat piszkítod hanem a kipufogó rendszered is tele lesz kosszal,ami visszafolytja teljesen,nem lesz alapjáratod és nem is fog úgy ahogy menni és lehet hogy emiatt többet is fog fogyasztani hogy nem megy rendesen.

Na tehát ha szintetikus olajat használsz akkor elkerülheted a beragadást(kivéve rossz bejáratáskor),tisztán marad a gyertyád és a kipufogórendszered és a környezetet is kíméled vele mert nem füstöl mint állat(és a kabátodnak sem lesz tömény kékfüst illata)(de szeretem azt! :) )

Szóval ha leht az jó olajra soha ne sajnálj több pénzt kiadni,meg amúgy sem kell hozzá olyan sok.

Ideiglenesen amúgy elmegy az arol 2t-vel is,sajnos nálam egyszer beragadtam ahogy azt töltöttem bele és mentem egy pár km-tert.Gondold meg!!!És ha még is csak a két olaj valamelyikét veszed meg akkor inkább a favorit!!!

2013. nov. 5. 19:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Két éve lubi plus 2t olajat használok és nagyon bevált. Csak 1500 egy flakon, 100 Ft-tal drágábbra jön ki literje, mint az arolnak.
2013. dec. 5. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!