17 éves vagyok, most tettem le a jogsim, és milyen szoci autót tudnátok javasolni kezdésnek?
én a WARTBURG-ra szavazok
Akkor a kedves papa vagy jattolt a merkúros fiúknak, vagy óriási szerencséje volt.
Vagy a 3. lehetőség hogy korai 1300-as Dákója volt.
Egyébként nem fikáznii akartam a Daciát, mert nekem nagyon is bejön. Szerettem azt az autót, mert piszok kényelmes volt. DE egy fiatalnak, ilyen benzin árak mellett, ilyen alkatrész ellátottsággal, ilyen megbízhatatlan autót nem javasolnék.
Vegyen egy Ladát. A szoci feeling megvan és elég sok Lpg-s van belőle.
ladát.
vagy trabit
dácsiát semmiféle képp nem ajánlom. román foskazal.
vegyél peogeot 305 öt Vagy zasztavát.
Felénk van egy jó kis zasztava széles krómfelnivel. Még jól is néz ki.
12:
Nem csinált Ő semmit :) Inkább megfelelően vigyázott rá. Amúgy meg nem Dacia-t akart csak "ezt dobta a gép".
(Előtte "nagypókja" volt, csak használt. Ekkor újat akart. Hát nem kapott :) )
Nekünk nagyon sokáig volt Daciánk, most nem tudom, hogy szerencsénk volt, vagy nagyon vigyáztunk rá, de soha nem hagyott az út szélén mindig hazavitt, akár félig felfőtt motorral is. Igen, produkált ilyen hibákat, mint például folyt a hútőviz, benzinpompa, gyertyákat szabályosan ette, de alapból nagyon jó konstrukció a többi szoci autókhoz képest, kivéve a Ladát, az mégjobb. A Dacia szerintem a legkényelmesebb, és szerintem a legszebb is. Nehogy már egy dadogó Trabantot hasonlitsunk a Daciához, a Daciába mikor beültem, kemény, massziv autónak tűnt, és valóban elég kemény volt a karosszériája. Na üljetek be egy Trabantba, az az érzésed, hogy megszakad alattad.
Szerintem a Dacia 1310 és a Ladák sokkal feljebb vannak a többi szoci autótól, ezekből válogass, a Lada előnye, hogy mindenki ért hozzá és van alkatrész hozzá, a Daciához már nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!