Nem ment már át kicsit az autó gyártás a túlzott kényelembe? Minek ez a sok sznob cucc?
Pl elektromosan csukodó nyíló csomag tartó
Láttam filmben valami bmw, audi autót ült a kocsiba a hapek, jött a csaj, szólt hozzá hogy nyissa ki a kocsi tartóját, az meg bentről a volán mögül gombnyomás nyitotta.
Most ez minek? Ennyire usta már sok ember? Hogy a kezét nem tudja használni, hogy felnyissa azt az ajtót? Mert még ha tele a keze azt megértem, de a volán mögül nyitogatni az ajtót? Nehogy ki kelljen szállni? Meg a másik hogy a csomag tatrton megnyomva 1 gombot csukodik az ajtó le. Persze rohadt lassan...
Mire ez a sok elektromos cucc? Nem ment át a dolog egy kis túlzásba? És még mindig találnak ki új dolgot ami még jobbá teszi a kocsikat, hogy vedd meg mert az muszáj, meg kényelmes...
és lassan a telefonoknál sincs választási lehetőség.
sosem akartam "tapicskolós" telefont. De muszáj vagyok,mert egyéb funkció kell, amit egy 2000 Ft-os nem tud.
A te igényeidtől függ.
Vehetsz vadiúj Daciát 4 millió forintért, és olyan felszereltsége lesz mint egy 10 éves Volkswagennek, ami meg újonnan 8 millió forint.
De ha már valaki 40 millió forintért vesz egy vadiúj Audi A8-at akkor igazán kapjon már fullextrás autót. Persze, abban is vannak ilyen árnövelő hülyeségek mint például, hogy a tolatólámpát jobbra balra eltudod fordítani, ennek szerintem sincs semmi értelme.
De azért ne mond, hogy egy toladó- radar és kamera hülyeség és felvágás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!