Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amikor gyakorlati vizsgátok...

Amikor gyakorlati vizsgátok volt meddig kellett autoznotok? Parkolnotok is kellett?

Figyelt kérdés
Medig kelett vizsgáznotok nagy városban is vizsgáztatnak? Meg parkolásbol is?

2013. nov. 4. 11:21
 1/8 Dörmögő ***** válasza:

[link]

Két féle parkolás, városi vezetés, országúti vezetés, kocsi ellenőrzése. Kb ennyi volt.

2013. nov. 4. 11:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Amikor B-t csináltam, 45 perc körül volt. Természetesen kellett parkolni. Ezt mindig kell.
2013. nov. 4. 11:49
 3/8 anonim válasza:
31perc volt es volt parkolás 2is .
2013. nov. 4. 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:

2007:

rutin: műszaki ellenőrzés, műszaki kérdésekre válasz, elakadásjelző felállítása, elindulás, szlalom, párhuzamos parkolás, megállás és elindulás emelkedőn, intenzív fékezés 40 Km/óra sebességről, saroktolatás, Y-forduló

forgalmai: műszaki ellenőrzés (kormány holtjáték, rögzítőfék, pedálok, világítás, irányjelző, fékpróba)

Haladás az úton a szabályoknak megfelelően. Megfordulás egy íven, párhuzamos parkolás. Az útvonalban volt főútvonal, egyenrangú utak kereszteződése, stoptábla, macisajt, villamossínen vezetett forgalmi sáv, egyirányú utcából kanyarodás jobbra, balra.

2013. nov. 4. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Rutin vizsgára már nem nagyon emlékszek, az gyorsan meg volt.

Forgalmi meg majd 1 óráig tartott, Miskolcon, bejártuk az összes szívatós helyet kb amit ismert a vizsgabiztos. De semmivel nem tudott megfogni. Természetesen volt parkolás is, meg villamos sínem fordulás meg minden nyavalya.

2013. nov. 4. 13:52
 6/8 Sinead ***** válasza:
Dunaújvárosban kb 40 percig vezettem, a kihúzottakat(5 manőver-parkolások, y forduló) megcsináltam a 40 percben és kész.
2013. nov. 4. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát jó kérdés, nem tudom pontosan. Ameddig a kihúzott útvonal tartott, ez ugye forgalomfüggő is volt.

Az tuti, hogy 1 órába belefért a vizsga utáni papírkitöltéses és megbeszélős dolog is (mármint az oktató meg a vizsgáztató faszi okoskodtak egy sort).

Szóval maga a vezetés egy 45-50 perc lehetett.

2013. nov. 4. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, és Szombathelyen vizsgáztam, természetesen parkolni is kellett.
2013. nov. 4. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!