A törzskönyvet ki küldi meg a kereskedőnek ha átíratta a kocsit?
Figyelt kérdés
Mármint külföldi autót hoztak be, átíratta a cég nevére és ez már 2 hete volt, de még nem jött meg a törzskönyv. Ki küldi meg? Lehet érdeklődni valahol?2013. nov. 3. 18:51
1/4 anonim válasza:
A törzskönyv a bejegyzett tulajdonos megadott címére fog érkezni. 2-3 hét szokott lenni mire odaér, persze gyorsabb és lassabb is elképzelhető - dehát idehaza vagyunk, a gyorsabb lehetetlen, a lassabb előfordul.
Megpróbálhatsz ott érdeklődni ahol intézték (okmányiroda), de várhatóan nem fognak tudni pontosat mondani, de még közelítőt sem...
Közben volt egy állami ünnep is - szerintem várd meg mire eltelik 15 munkanap az átírástól (ez ugye kb. 3 hét), ha addig semmi, akkor utána már érdemes lehet telefonálni.
2/4 anonim válasza:
Úgy érted,hogy a kereskedő saját cégnévre hozatta be?Mert akkor a tk.passzíválva van az okmányirodában,hogy ne kelljen befizetni az illetékeket,adókat.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem. Behozta, majd mondtuk, hogy megvásároljuk. Elvitte elintézni a dolgokat és most várjuk a törzskönyvet... De már csütörtökön letelt a 2 hét.
2013. nov. 4. 18:30
4/4 anonim válasza:
Én is stresszes voltam ebből kifolyólag,nekem 3 hét múlva jött meg,de megértem az aggodalmadat,én sem bízok a kereskedőkben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!