Valakinek valamilyen jó tanácsa forgalmi vizsgára? Szívesen fogadnám!
Hali!
Finom szólva is szard le, hogy ott ül mögötted a vizsgabiztos. Tégy úgy, mintha ott sem lenne, csak gondolj arra, hogy most is az oktatóddal mentek 1-2 kört. És persze ne izgulj!
Én is azt hittem, hogy izgulni fogok, de sikerült kikapcsolnom a vizsgabiztost, így simán meglett!
Csak nyugi!
Hajrá, sok sikert!
Nem vagyok az a stresszelős fajta, rutinról is azt hittem, hogy könnyen fog menni, de annyira remegett a lában, hogy vagy 3x lefulladtam.
Próbálok arra gondolni, hogy egy sima kör lesz, de olyan nehéznek tűnik.
Kb mennyi ideig tart?
A 25 perc az egész jó idő Xd Általában az első fél-háromnegyed órát észre se veszem vezetésnél, annyira élvezem :)
Csak a vizsgától parázok picit.
Persze, 40-50 perc kéne legyen, de ha jó vizsgáztatót fogsz ki, és látja, hogy tudsz vezetni, akkor úgyis előbb befejezitek. ;)
Én a helyedben hallgatnék vizsga előtt valami jó kis nyugtatós zenét, mert nem kapsz pirospontot azért, ha lefulladsz! :)
Nyugi, és menni fog!
Szia!Én is most megyek 23-án.
Ne parázz,biztos sikerülni fog!
tükrökbe mindig nézzél bele. látványosan :D
nekem eztmondta anno az oktatóm. h azt figyelgetik eléggé.
hét mimást mondhatnék még...ha tudsz vezetni, nagy gond nemlehet :D
jaaa....ésha véletlenül azlenne, hogy megkell fordulnod forgalomba, tehát mondja h akkor most következzen az a megfordulásm, tudod?:D akkor az nemazt jelenti h ott helyben kell megfordulnod, mert lehet h átakar vágni, merthogy itt szűk a hely és nemis tudnál megfordulni és akkor jól megbuktat....hehehehe..:D:D:D mérd fel előtte mindenkléppen a helyzetet h itt vajon lehet-e?
Én holnap vizsgázok és igazából nem magától a vizsgától félek, hanem attól, hogy félni fogok, mert olyankor nagyon remeg a lábam.
14:53 Köszi a tanácsot :)
Egyébként gondoltam, hogy nem az út közepén kell megfordulnom :)
csak hidd el, hitesd el magaddal, hogy menni fog, tudsz vezetni. spannold fel magad,h. te most bizonyítani fogsz nekik. és ha úgy érzed,h. nincs elég önbizalmad, magabiztosságod, akkor csak tégy úgy, mintha lenne, játszd el. és eszedbe se jusson az a lehetőség,h. megbuksz, csakis azt vizionizáld,h. átmész :)
ezeken a pozitív gondolatokon kívül légy figyelmes, tényleg nézz mindenhova, gondold át a dolgokat, nem kell kapkodni, sietni :)
menni fog előbb-utóbb, néhány bukástól sem kell annyira beparázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!