Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hideg időben kiveszitek a...

Hideg időben kiveszitek a kocsiból a GPS-t?

Figyelt kérdés

Én el szoktam rakni a kesztyű tartóba, hogy ne lássák. De a hideg miatt most (és télen) behoznám. Aztán gondolkodtam, hogy a beépített gyári GPS-t se viszik be. :D

Ti, hogy csináltok?

2013. nov. 3. 16:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A GPS navigációt soha ne hagyjátok a kocsiban még nyáron sem, mert sokszor csak azért feltörik az autókat, hogy megkeressék, hová dugták el. Mert a tolvajok is tudják hogy sokan bent hagyják a kocsiban. Arra meg ne építsetek, hogy veletek ilyen nem fordulhat elő.

A beépített navigációval más a helyzet, mert azt a tolvajnak is több időbe kerül kiszedni, mint megtalálni az eldugott mozgatható készüléket.

Az akkumulátor a nagy hideget sem bírja, télen ezért nem indul be egy autó a gyenge akkumulátorról, amiről ősszel még működött. Ezért ne felejtsétek bedugva a kocsiban.

2013. nov. 3. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!