Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hideg időben kiveszitek a...

Hideg időben kiveszitek a kocsiból a GPS-t?

Figyelt kérdés

Én el szoktam rakni a kesztyű tartóba, hogy ne lássák. De a hideg miatt most (és télen) behoznám. Aztán gondolkodtam, hogy a beépített gyári GPS-t se viszik be. :D

Ti, hogy csináltok?

2013. nov. 3. 16:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%

Nem használok GPS-t, mindig tudom, hova akarok/kell menni!

10-15 éve még nem volt GPS, mégis mindenki célba ért!

2013. nov. 3. 16:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Ilyen időt simán bírnia kell. Majd ha röpködnek a mínuszok, akkor ráérsz bevinni a lakásba.
2013. nov. 3. 16:19
 3/11 anonim ***** válasza:
37%

" Nem használok GPS-t, "

-akkor mi a f-nak válaszolsz GPS-es kérdésre ?

2013. nov. 3. 16:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Én ha akarnám se tudnám behozni. Vagyis igen, csak ahhoz szerszámok kellenének, ugyanis beépített gyári GPS-em van. :)

De a céges autókból sem visszük be. Pedig azok még csak nem is garázsban állnak, hanem kint az udvaron télen -20 fokban is.

Eddig semmilyen problémát nem okozott ez náluk.

2013. nov. 3. 16:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Eleve soha nem is hagyom benne, kell a fenének, hogy amitt törjék fel. Egyébként az akksinak nem tesz jót a hideg.
2013. nov. 3. 16:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Hidegből behozod, páraréteg képződik rajta. Azt nem tesz jót neki. Ha leáramtalanítod és úgy viszed be, akkor mehet.
2013. nov. 3. 16:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Régebben a szüleim mindig kivették és elrakták a kesztyű tartóba.Most hogy már nem sokat járnak nem használnak GPS-t nekem pedig beépített van úgy hogy nem tudom kivenni.
2013. nov. 3. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:
43%

"Egyébként az akksinak nem tesz jót a hideg."

Az akksinak a meleg árt, nem a hideg...

2013. nov. 3. 17:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Meg a hideg is...
2013. nov. 3. 17:51
 10/11 anonim válasza:

A GPS nem arra való, hogy oda találj, ahol eddig még nem jártál. Az a navigáció, az már más, hogy GPS alapon műxik.

Első kérdésem az lett volna, hogy GPS nyomkövetőre gondolsz vagy navigációs eszközre? Mert manapság ugye nem árt egy GPS nyomkövető is, ha nem akarod vakargatni a fejed, hogy hol lehet a verda, ha egyszer eltűnik : )

2013. nov. 3. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!