Jogosítványnál hogyan működik a részletfizetés?
Először egy jó tanács: csak akkor használj idegen kifejezéseket, ha tudod is, hogy mit jelentenek. Különben úgy jársz mint most: az aberráltság egészen másra vonatkozik, és így nevetségessé válsz, ha rosszul használod :)
A részletfizetést általában úgy értik, hogy adott "szakasz" végéig az szakasz összes költsége be legyen fizetve. Tehát ahhoz, hogy KRESZ-ből vizsgázhass, be kell fizetned a tanfolyam árát és a vizsgadíjat. Ahol én tanultam ott úgy volt, hogy olyan részletekben fizetted a KRESZ-vizsga után, amilyenekben akartad és akkor, amikor csak akartad, annyi volt a kikötés, hogy csak akkor kérnek neked forgalmi vizsgára időpontot, ha minden addigi költség rendezve van.
Szerintem nálad is hasonlóképp lehet. De ha bemész, és megkérdezed az ügyintézőt, biztosan fel tud világosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!