"garázsban tartott – keveset futott – nem dohányzó" Ezek már közhelyek a használt autós piacon?
2. női tulajdonostól, idős orvostól, rendszeresen szervizelt...
Ja, persze!
:D
itt is sztem csak minden be lett extrázva, főleg alul:
Amerikai modell, szövegbe meg magyarországi
aztán első tulajdonostól,második tulajdonostól,hölgy tulajdonostól,mozgássérült ez komoly?
itt is minden f-aszság össze van irva
A hirdetés szövegek egy az egyben óriás közhelyek. Sőt, ha kérdezel, akkor is hülyeségeket mondanak. Egyszer egy használt 2000 ccm benzin + automatás kocsit néztem. Felhívtam őket, hogy mit lehet tudni róla. A válasz: a kaszni, festés jó állapotú, a motor és a váltó megbízható működése garantált.
El is mentem megnézni. A küszöbök kirohadva, sárhányók leszakadva (a rohadás miatt), a motor pedig hidegen gyakorlatilag egyáltalán nem működött (50%os gázpedál állásnál már nem akart lefulladni üresben :-))
A váltó működéséről semmit nem tudok, mert ezek után már nem is váltottam D-be...
És simán beadják a rossz vakert az embernek komoly nagymúltú cégek! Valószínűleg azért, mert velem ellentétben van aki be is szopja... Az ilyen nem kereskedő, csak egy ki.--ott kupec.
@42%
Szerintem maga a hirdetés is kamu. A képek túl igényesek egy ilyen kókler hirdetőhöz képest.
#3: az még hagyján, de minek egy ilyen autóhoz 21 alufelni? :D
Ráadásul írja, hogy
"Tető: Fix üvegtető", aztán alul meg hogy fekete tetőkárpit.
A magyarországit viszont lehet hogy a vonóhorogra értette :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!