Autóhirdetésbe hogyan fogalmaznátok finoman bele, hogy cigányok ne keressenek?
"Tejeskávé bőrárnyalattal bíró személyek kérem húzzanak a faszba, ellenkező esetben kénytelen leszek felbontani az új sörétdobozt."
Vagy kicsit visszafogottabban:
"Csak komoly vevők jelentkezését várom!"
"Kérem, azzal a tudattal hívjon, hogy a komolytalan telefonálókat néhány ólomgolyóval jutalmazom nagy sebességen. UI.: Nem vagyok rasszista, de nálam is vannak határok."
Legyél má' egy kicsit kreatív! :D
Hát, ha ezt finoman bele tudod fogalmazni, vagy bárki képes rá, akkor le a kalappal!
Állítólag jól tudom kezelni a kényes szitukat, de ezt nem tudnám megfogalmazni!
Talán írd bele, hogy fix ár, nincs alku! De ez nem 100%-os védelem!
Én nem attól félek, hanem, hogy nem íratja át a nevére..
Nem hiányzik nekem a felesleges hercehurca..
semmi gondod nem lesz, ha nem iratja a nevére. írtok adásvételit, az összes adatot kitöltve, üres részeket kihúzva, mint ahogy egy fehér emberrel vagy egy sárgával is csinálnád. Odaadja neked kp-ben a teljes összeget, amikor elment tőled, te elmész az okmányirodába, leadod a papírt, és nálad pont kerül a mondat végére. A hercehurca meg nem más, mint kapsz pár levelet, hogy kolompár alehándró nem íratta a nevére az autót, stb.
nem kell tőle félni.
Ja meg ahogy te azt elképzeled..
Küldik küldik a gyorshajtási, parkolási meg ilyen-olyan csekkeket a nevedre. Tele van vele az internet, ne légy naiv.
Így jártak tesóm párjának szülei. Ráadásul kiderült, hogy a személyijük is hamis volt. Az volt a szerencse, hogy lejelentették az adás-vételt, de ennek ellenére menniük kellett valahova.
Az autó egy majdnem roncs Trabant volt, és valami pár tízezer forintért adták el, úgyhogy amit utána járkálniuk kellett a gyökerek miatt, majdnem el is vitte az összeget. Mivel szabadnapot kellett kivenniük, odamenni stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!