Aprilia sren hol van?
Figyelt kérdés
Görgő, tolorugó és "kis rugó" aprilia sr 50-en(2000-es) hol található??Házilag ki tudom itthon cserélni, vagy kell hozzá valami "speckó" szerszám is??2013. okt. 28. 16:06
1/4 anonim válasza:
A variátorban keresd!
Következő kérdés: "Hol találom a variátort?"
TE biztosan nem tudod kicserélni, se spéci szerszámmal, se anélkül!
Vidd el szerelőhöz, mindenki jobban jár. Neked nem lesz rom a motorod, mi meg nem olvasgatjuk majd itt a rinyálásodat!
:D
2/4 A kérdező kommentje:
A variátort tudom, hogy hol van, ne félj ;) csak mivel nem rég van meg a motorom, még nem tudok róla túl sokat ;) De köszönöm a BUNKÓ válaszodat ;)
2013. okt. 29. 07:08
3/4 anonim válasza:
Persze én vagyok a tudatlan bunkó!
Ez most pont olyan volt, mintha azt mondanád: Tudom hol van a farkam, de valaki mondja el, hogy hol találom a golyóimat!
4/4 anonim válasza:
Blokkoló szerszám kell mert nem tudsz ellentartani. Én szétszedtem már a variátort és a kuplungot is.
A variátort blokkoltam, a kuplungot meg légkulccsal bírtam csak leszedni
A kuplung szétszedése macerásabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!