"A" korlátlan jogsinál meg kell csinálni a kreszt, eü, műszakit, ha már "B és C " ből megcsinálta az ember?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet megúszni hogy ne fizessek már megint ?2013. okt. 28. 05:30
1/4 anonim válasza:
A kreszt meg kell. Műszaki nincs A kategóriánál. Nem tudom, te eüből hányszor vizsgáztál, nekem az E kategóriáig csak egyszer kellett :D
2/4 anonim válasza:
EÜ nem kell új.
KRESZ kell, mert más a motoros, mint a B. Ha van másik A-d, akkor egy éven belül nem kell új KRESZ.
Műszaki alatt mit értesz? A kötelező ellenőrzéseket kell tudni. Ezen felül kapsz még egy műszaki kérdést (olajszint, olajcsere, ilyesmik).
3/4 anonim válasza:
"Műszaki alatt mit értesz?"
B kategória felett van Szerkezeti és üzemeltetési ismeretek vizsga. ( ás ezen felül még sok minden más is )
4/4 A kérdező kommentje:
ok.köszöntem. fene,a kreszt szívesen kihagytam volna,a tandíj felét kiteszi. ja tényleg,az eü-t megcsinálod utána nem kell. ha ma ennyi a műszaki,akkor csak vizsgára megyek be. ez szinte semmi :-) csao
2013. okt. 30. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!