Az lenne a tudni, hogy szeretnék éppíten 1homokfutótt másik néven buggy, és nem tudom, h milyen motort tegyek bele. Hány köbcenti legyen? 2 ütemű vagy 4? Váltós vagy nem váltós? Ide tartozik, h kezdő vagyok. És 2 személyes lesz.
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 18:43
1/6 anonim válasza:
Te az életben nem fogsz buggyt csinálni. Ne is fárassz bennünket.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak szeretem volna tudni!Ha téged nem érdekel akkor ne is válaszolj!!!Valaki tudna értelmesebbet választ adni?
2013. okt. 27. 19:17
3/6 anonim válasza:
Igazat adok az 1. válaszolónak: kölyök vagy, fingod sincs mit akarsz, nem lesz abból semmi!
4/6 anonim válasza:
Hülyeség, aki ilyenbe komolyan belefog az megtervezi, és tudja mit akar. Nem itt kérdezgeti... Szerintem még fejben sincs meg, hogy egyáltalán hogy alakítanád ki a hajtásláncot, vagy a kormányművet. Ha barkácsolni akarsz, csinál gokartot egy MZ blokkal, abban semmi bonyolult nincs. Ha az megvan, és nem esik szét az első próbakör után, akkor tervezgetheted a homokfutót... de szerintem te még simsont se szereltél ha megkérdezed, hogy 2 vagy 4 ütemű legyen egy homokfutó, mivel semmi köze az építéshez, a legkönnyebb dolog a motor kiválasztása és beszerelése... a futómű, a kormánymű, a hajtáslánc, a fékrendszer, az alváz, sokkal nagyobb probléma...
5/6 A kérdező kommentje:
A kérdésben szerepel két szó,vagy is három:szeretnék és kezdő vagyok.Gondoltam,hogy itt kapok 1-2 tanácsot,hogyan is fogjak bele...Ha tényleg értelmetlen akkor oké...
Köszönöm,hogy válaszoltatok...,bár nem ilyen választ vártam.
2013. okt. 28. 17:38
6/6 anonim válasza:
Kicsit későn láttam a kérdésed, de ha mindenképp kíváncsi vagy rá, kezdj azzal, hogy valamilyen gépész szakmát tanulsz, aztán gyakorolsz néhány évig, majd ezek után térjünk vissza a dologra ha még mindig van kérdésed. Ja és tanulj helyesírást is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!