Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek:Volkswagen...

Mi a véleményetek:Volkswagen Passat 1.8 T 150 LE?

Figyelt kérdés

127.000 km-rel vásároltam szerviz könyvesen.

Nem emelkedik üzemi hőmérsékletre a motor hőfoka.

#Volkswagen Passat 1
2013. okt. 26. 22:43
 1/6 szántóvető ***** válasza:

régen volt az egyik haveromnak egy olyan,csak régebbi kiadású 2.0T.nagyon szerette de addig ette a fene amíg el nem cserélte egy dízel passatra.(nagyon megbánta egyébként)

nincs benne termosztát vagy ki van akasztva.

2013. okt. 26. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
nyitva van folyton a termosztát így nem tud felmelegedni eléggé. csere. nem hatalmas tétel.
2013. okt. 26. 23:31
 3/6 Dörmögő ***** válasza:

Ha szerencséd van akkor termosztátot kell cserélni. Egyébként ez a legvalószínűbb.

Ha meg peches vagy akkor hengerfej probléma miatt kidobták belőle a termosztátot.

2013. okt. 27. 08:08
 4/6 A kérdező kommentje:
És a kereskedés köteles vissza vásásrolni?
2013. okt. 27. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
miért lenne köteles? dehogy köteles. kb tízezer ft munkadíjjal együtt. ha kihajtanál vele és fél óra mulva szétesne a motor, akkor lehetne visszamenni. visszamehetsz reklamálni, de a benzinpénz lehet több lenne, meg az idő...
2013. okt. 27. 12:42
 6/6 Dörmögő ***** válasza:

Mint írtuk szinte biztos hogy termosztát baja van. A termosztát időnként beadja a kulcsot, és cserélni kell, így nem rejtett hibáról van szó valószínűleg, és nem is akkora összeg hogy az ember kínlódjon a kereskedővel.

Nekem régebbi kocsim van, de 1 hónapja cseréltem benne termosztátot. 4800 forint volt, a munkát meg én magam csináltam.

2013. okt. 27. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!