Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik típusú autót válasszam?

Melyik típusú autót válasszam?

Figyelt kérdés

Anyagiak miatt csak 6-7 éves autók: Suzuki Ignis,Dacia Logan,Renault Thalia?

Műszaki megbízhatóság, fenntartási költségek, biztonság szempontjából,hosszútávra.80%-ban városi közlekedés,nyugodt kényelmes sofőr.

2013. okt. 24. 22:27
1 2 3
 11/21 Dörmögő ***** válasza:
44%

# 9

Német autóm van japán motorral, és megkérlek hogy ne általánosíts. Csak mert van egy pár márka fanatikus még nem minden tulajdonos fikázza a másik márkát. Egyébként olvastam én már olyat is hogy 2-300 000-ért keresett valaki autót, és itt erőlködött az egyik válaszoló hogy ilyen kevés pénzért is BMW-t kell venni mert csak az a kocsi. De a legtöbb válaszoló tud márkafüggetlenül is hozzáállni a kérdésekhez.

2013. okt. 25. 09:19
 12/21 anonim ***** válasza:
Pedig igaza van 9-nek!4
2013. okt. 25. 14:12
 13/21 anonim ***** válasza:

Még szerencse, hogy a kérdező felsorolt 3 típust, erre jön a sok okos, és elkezd teljesen más márkákról beszélni.

Kérdező: Ha a minél nagyobb pakolási lehetőség a cél, akkor a Thalia-t vagy a Logant válaszd. Nagyon sok hely van bennük, kényelmesen elfér egy egész család benne, csomagostul. Mivel a két kocsi Renault fejlesztés, és méretre is kb ugyanaz, ezért aztán nincs nagy különbség a kettő között, max annyi, hogy a Thalia régebbi konstrukció. Ennek ellenére én nem tudnék választani a kettő közül, annyira hasonlóak.

Ajánlom az 1.5-ös dízel motorral mindkettőt, bőven elegek hozzájuk, és ráadásul még keveset is eszik. 5,5-6l környékén el lehet vele járni még városban is. Fenntartási költségben sincs lényeges eltérés.

Városi használatra ellenben lehet, hogy az Ignis jobb választás. Kisebb, így könnyebben lehet vele boldogulni nagy forgalomban. Magasabban ülsz, tehát jobban kilátsz belőle, jobban átlátod a forgalmat. Fenntartási költsége ennek se több, kb egy szint. Megbízhatónak megbízható, tipikus Suzuki. Nincs, ami elromoljon benne.

Az 1.3-as motor már elég bele, viszont azzal többet fog enni városban, mint a másik kettő a dízellel. 7,5-8l körül számolj vele. Az 1.5-ös ennél többet eszik, és nem megy annyival jobban, hogy megérje azt venni.

Összességében sikerült kiválasztanod 3 olyan típust, amik nagyon megegyezőek sok tulajdonságban. Én a helyedben azt venném, amiből jobb állapotút találok minél jobb áron.

2013. okt. 25. 15:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen mást ajánlok mert a Renaultos autók szarok az Ignissel meg már volt dolgom, de remélem többet nem lesz.
2013. okt. 25. 16:45
 15/21 anonim ***** válasza:

"Igen mást ajánlok mert a Renaultos autók szarok"

Ez ám az érett hozzáállás...

2013. okt. 25. 17:40
 16/21 anonim ***** válasza:

Renaultos autók

Ezalatt azt érem hogy Renault csoportos autók.Mert a Dacia ugyan az mint a Renault szóval így egyszerűbb.Haveromék szívtak 3 éven át 1.5 dCi Thaliával.Télen volt hogy be se indult XD.Gndolom Daciával is hasonlóan jártak volna az meg a másik, hogy 60 ezer km-esen hordozták autószerelőhöz.(nem olajcsere meg ilyenek miatt)

2013. okt. 25. 18:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem azé romlott el mert szar volt a tulajdonos úgy fos ahogy van.
2013. okt. 25. 18:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem más tapasztalataim vannak. Volt szaktársam 5 évig járt 1.5-ös dízel Thalia-val, semmi gondja nem volt vele. Nekünk volt régen Daciank, azzal se volt gond, legalábbis nem volt problémásabb, mint a Lada-k. De volt utána Clio-nk, 1.9-es szívódízellel, kiment a világból is. Soha semmi gondja nem volt.

Nem kötekedni akarok, csak rávilágítani arra, hogy attól, hogy valakinek van egy rossz élménye egy márkával, attól még nem lesz automatikusan rossz az a márka.

2013. okt. 25. 18:24
 19/21 anonim ***** válasza:

A szívódízel Clio jóhogy kimegy a világból hisz minden adagolós jó ebbe aláírom hogy a franciák se annyira rosszak.

DE én azt mondom inákk veszek régebbi JÓ autót mint valami újabb csirkefost.Ignis meg cégesautóm volt egy ideig...

2013. okt. 25. 18:34
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hsz-eket. Igen, szívesen vennék VW és társait,de mint írtam, azok a fránya anyagiak...és azért ez a 3 típus, mert ez fér bele. Vagy a jókból 20+év körüli sok km-rel.

Sztem inkább fiatal kevés km.

2013. okt. 26. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!