Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol vehetek kerékbilincset?

Hol vehetek kerékbilincset?

Figyelt kérdés

Teremgarázsban egy porsche-s hülyegyerek már több alkalommal használja a helyemet, ha külföldön vagyok van 1-2 vagy tovább üres a helyem és épp most is arra értem haza 7 órás utazás után, hogy nem tudok hova állni.

Cetlit 2x hagytam neki, most az következik rakok 1-2-3 kerekére bilincset 2-3 hétre, talán ebből tanul.

[link]

ennél lehetőleg jobbat szeretnék, ötlet?

ui: Parkolóőr sajnos nem megoldás.

2013. okt. 23. 01:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akkor valami feltűnő színű festékkel fesd fel a rendszámodat a betonra. Ha pattog a közös képviselő, legfeljebb letakarítod. Amúgy pedig mindig annak van / lesz igaza, aki kész tények elé állítja a másik felet.

Magyarul: lefúrod a parkoláshátlót és pont. Aztán ha a hűzat zavarja, tereljék jogi útra, hivatalosan, tértivevényes levélben szólítsanak fel az eltávolítására, te 30 napon belül megválaszolod, hogy miért nem, stb, stb, ameddig ez elhúzódik, addig leszokik az illető a helyedről.

2013. okt. 24. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!