Kettő akksit egyszerre elbír egy csepptöltő, vagy lehet egyszerre rákötni kettő aksit?
Figyelt kérdés
Kettő mocim van és nem használom már őket, így el akarom téliesíteni, csak az a gond hogy +1 akksim lett azóta és így már kettő kellene feltennem tölteni de egy töltöm van, így meglehet oldani hogy összekötöm őket és egy töltőről tölteni a kettőt?
töltöm: [link]
2013. okt. 22. 16:12
1/5 A kérdező kommentje:
12v a másik 6v
2013. okt. 22. 16:13
2/5 anonim válasza:
6 és 12V-os akksikat nem szabad összekötni! De felesleges rajta hagyni egész télen a töltőn. Ha feltöltődött akkor le kell venni és kész. Havonta bőven elég rátölteni.
(Amúgy remélem nem itt vetted a töltőt 10 ezerért, mert ugyan ez szokott lenni a LIDL-ben vagy az ALDI-ban 4-5000 Forintokért).
3/5 A kérdező kommentje:
Aldi-ba vettem 1 éve 4.000Ft-ért, 10.000Ft-ért tuti nem vennék töltőt mert fölösleges nekem. Akkor feltöltöm külön mind a kettő akksit és akkor havonta rátöltök egyszer egy kicsit. köszi a választ.
2013. okt. 22. 17:03
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Én CTEK-et vettem még tavasszal. Nagyon hasonlít külsőre ezekhez. Igaz az 18.000Ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!