Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW-ken miért nem működik az...

BMW-ken miért nem működik az irányjelző?

Figyelt kérdés

2013. okt. 21. 15:20
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok irigy!

Engem nem érdekel hogy kinek mennyire jött be az élet,mert Én mindenemért meg dolgozok!

2013. okt. 21. 23:21
 12/27 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászólásodból nem ez jött le :P
2013. okt. 21. 23:29
 13/27 anonim ***** válasza:

Kibújt a szög a zsákból, mert ez a kérdés arról szól, hogy a kérdezőnek baja van mindenkivel, akinek van pénze.

Elhiszem, hogy az ostoba és iskolázatlan embereknek nehéz elképzelniük, hogy lehet valaki úgy is sikeres, hogy nem bűnöző, vagy nem cidázott le valakit.

Nem minden tehetős ember bűnöző, adócsaló. Nem minden gazdag nő oboázásból kereste meg a vagyonát.

Nem kell irigykedni, buta, iskolázatlan emberként is lehet aránylag jól keresni: külföldön, valami kuli szakmunkával. Pár év alatt összejöhet egy ilyen autóra, majd azután könyökölhetsz te is kifelé a BMW-dből, és le merem fogadni, hogy a nem irányjelzőzésben az elsők között leszel.

Hogy érdemben hozzá is szóljak, hogy ne töröljék a hozzáröffenésemet offolásért, ha csak a BMW-sek nem jeleznének, akkor nagyon könnyű dolgunk lenne, mert akkor csak rájuk kellene figyelni. Sajnos sokan nem indexelnek, a szakadt Suzukisoktól kezdve a Volvósokig. Vagy ha néha mégis megpöckölik az irányjelzőt, akkor is szigorúan a manőver megkezdése után, muszájból. Jelzem ezeknek az ostobáknak, hogy az irányjelzőt nem azért kell használni, mert kötelező, hanem mert ezzel jelzed a szándékodat a másik autósnak. Ha pedig valaki maga elé engedte a roncs füstölő tragacsodat, akkor illik megköszönni.

2013. okt. 21. 23:45
 14/27 A kérdező kommentje:
Felőlem azt hiszel amit akarsz!Tudod ha lenne pénzem Én akkor sem bmw-t vennék!Buta iskolázatlan?Valami nagyon nincs veled rendben ha már egyből ez jön le.Tudod Én tényleg nem foglalkozom azzal hogy kinek milyen kocsija van és miből szerezte ,mert Én ezt lexarom!Tudod az jobban zavar hogy megveszik a kocsi mellé a jogsit és emiatt mások halnak meg vagy esetleg az Én életemet veszélyeztetik!Ezt a kérdést pedig csak poénból lett kiírva,de lehet buta vagy ahhoz hogy ilyesmit észre vegyél!
2013. okt. 22. 12:25
 15/27 anonim ***** válasza:

Mit vártál, kérdező, aki megsértődött a kérdéseden attól ez telik kb. :D

Aki meg értette humort, az jót mosolygott, ennyi. Nem kell felvenni a kesztyűt, főleg ostoba emberek ellen. :)

2013. okt. 22. 13:45
 16/27 A kérdező kommentje:
Biztos az illetőnek is farokhosszabítója van(bmw) :)
2013. okt. 22. 14:39
 17/27 anonim ***** válasza:
Tény,hogy a BMW egy prémium kategóriás autó,de az is tény,hogy a BMW tulajdonosok 80%-a egy idióta sznob!Az is tény,hogy a magyar átlagember,tisztességes ,munkával egy élet alatt sem tudja megkeresni egy ilyen kocsinak az új árát!A qrva aki bevett érte egy két brét,szerintetek milyen pénzből kapta meg ezt a verdát? A tisztességes dolgozó emberek elcsalt adójából.Szóval könnyű dobálózni azzal a pénzel,amit más pénztárcájából veszünk ki.Erről ennyi! Tisztelet egyébként a kivételeknek! Csak ,hogy egy kicsit a kérdező mellé álljak.
2013. okt. 22. 16:48
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszi!

Amúgy az ilyen más pénzéből élősködő gazdagok ,jó lehet hogy nem mind átverésből és csalásból keresi meg a pénzét.De a tisztességesek sem a két kezükkel keresik meg rá a pénzt!Más dolgozik meg érte és nem ő!

2013. okt. 22. 17:13
 19/27 anonim ***** válasza:

Magyarul a tisztességes is valahol tisztességtelen! :)

Ismerek olyan vállalkozót aki a 0ról épített fel hatalmas céget,a magán vagyona millárdok fölé rúg,de az alkalmazottak 60ezret keresnek nála... ami jó ha kenyérre meg tejre elég

2013. okt. 22. 17:23
 20/27 A kérdező kommentje:

60 ezerből kifizeted a közművet és szeva.

Nos aki meg gyárat csinál annak tisztelnie kéne azt hogy mások pénzét költi és nem a sajátját!

2013. okt. 22. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!