Crosszmotort szeretnék venni melyik a jobb? Honda, Suzuki, Kawasaki, Husqvarna, Ktm
Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 22:37
1/6 anonim válasza:
szerintem krosszban a KTM viszi a prímet! utána Én már csak KAwát vennék majd Suzukit a többit meg el is felejteném!
2/6 anonim válasza:
Ha egy komplett szerelő csapatot is elakarsz tartani akkor KTM,amúgy meg ha annyira nem vastag a pénztárcád akkor Yamaha,Suzuki. Husquarna-KTM ha elromlik,esetleg alkatrész kell hozzá akkor számolhatsz azzal hogy olyan árban lessz ami a gatyádat letépi.
3/6 anonim válasza:
Először is , cross vagy enduro? 2T vagy 4T?
4/6 anonim válasza:
Mivel nem írtál mást ezért leírom általánosságban mit kéne tenned. Nem írtad , hogy mióta motorozol és hány éves vagy. Kezdésnek 2T-ből max 125ös és ne crosst hanem endurot nézz.Pl Honda CRM 125 , Yamaha DT 125, ha mégis cross akkor Honda CR 125 vagy Kawasaki KX 125. 4T-ből ha enduro akkor 350-es Yamaha TT , Suzuki DR. Esetleg 600-as endurok . Szintén TT esetleg Honda XR600R de ez már elég pörgős.Itt is beszélhetünk crossról de akkor 250es esetleg 450es , pl Honda CRF, Kawasaki KXF. De ezek fenntartása iszonyat költséges.És nem véletlen nem említettem meg sem a Huskyt sem a KTM-et. Ez azért van mert mindegyik fenntartása nagyon drága mindegy , hogy enduro vagy cross. Az mellett a huskyhoz drága és nehezebben beszerezhető az alkatrész. Röviden ennyi. Ha pontosítasz visszatérhetünk a dologra.Az előző voltam.
5/6 anonim válasza:
Viszont ha fenntartható motort akarsz akkor ajánlom,Yamaha YZ-F 250-450-es,esetleg RM-Z 250-450,de 2007 előttieket vegyél amibe volt még kakaó és nem volt agyonfojtva a környezeti emisszió miatt.
6/6 Nomád74 válasza:
Nekem sportmotorom van nemrég beszéltem egy ismert és elismert motorkereskedés szerelőjével akik a válság miatt ma már nemcsak japán motorokat étékesittenek.Ktm Ducati aprilia most ez a divat a divatmajmoknak ezt lehet eladni de minöségben megse közelitik a japán gépeket mindeggy hogy sport túra vagy cross kivétel a bmw a többi csak vicc kategoria a husqvarna azért jo motorfürészeket csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!