Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót javasolnátok?

Milyen autót javasolnátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék autót vásárolni. Max 1000.0000 ft szánnék rá.

Fontos, hogy olcsó legyen a fenntartása és élmény legyen vezetni, lehetőleg 4 vagy 5 ajtósat szeretnék.

Mindenre nyitott vagyok.

Válaszokat előre is köszönöm

2013. okt. 17. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:

HA olcsó fenntartású kocsit akarsz akkor vegyél suzukit,vagy valami veteránt!

Én élményautónak egy Ladát vennék ami picit tunningolva lenne!Az már élmény!

[link]

www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/lupo/volkswagen_lupo_1.4i_16v_fsi_105le_-5987278

[link] ennél érdekelne milyen az a 177 Le :)

2013. okt. 17. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:

elég tág a helyzet.

hahun beírod hogy mondjuk 750.000-1.000.000, és válogatsz.

diesel, vagy benzin? Kicsi vagy inkább nagyobb?

Egy suzuki is 5 ajtós, de kicsi.

Élmény legyen vezetni? Mihez képest?

Erős autó kell?

Évjárat?

2013. okt. 18. 10:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Turbós benzines lenne az igazi, olyan 2000 évjárat kötülit keresek, de előny ha újabb. Nagyobb autók előnyben, de ez nem túl fontos.
2013. okt. 19. 20:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Tőlem okosabbaktól kérdem:

2000 környékén voltak turbó benzines kocsik?

Azt hiszem a vw tfsi motorjai voltak az elsők, 2004-5 körül, de lehet tévedek (nem kell ezért lehurrogni)

Aztán jött náluk a TSi

2013. okt. 19. 20:37
 5/7 szántóvető ***** válasza:
ne viccelj ott volt pl. a golf II GTI a 80-as évek elején de nem hinném hogy ez volt az első.
2013. okt. 19. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Olcsóbból is jót tudsz venni..

Én már rájöttem tökmindegy mit veszel ha jó jó ha rossz rossz. Volt már sok autóm. Mind a pénzt viszi csak. Én már nem költöm az életem autóba mert fölösleges. Pár év és felét éri úgyis. 500 ból vennék egy jo kiállás

2013. okt. 27. 14:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem autót, ÁLLAPOTOT veszel!

Én is 1 MFt-t szántam kocsira. 500-ért vettem egy mondeot, átirattam, átnézettem, első szerviz. Megjártam vele Európát, majd hozattam németből egy újszerű motort. (Nem vettem észre az új vízpumpa hibáját, a szenzornál normális maradt a víz, de a motor megfőtt) Még mindig 1MFt alatt vagyok. Megérte? Abszolút NEM. Most ér 400-at kb. :/ Lehet, annyit sem. Ez ilyen játék. Mondjuk, nem eladó... Japánt vegyél, azt egyszer rendberakod, a TK viszi majd el. Sajnos ez a többire nem nagyon igaz. A titok - ne sajnáld a szervizre a pénzt. Jó minőségű alkatrész, jó kasznis, a többit meg hozza az élet. Ha szerencséd van, egyre drágább lesz.

Ma néztem egy 1983-as Audi Turbo urQuattrot... Na az egy nagyon meleg pite! :D 400 m aszfaltcsík végénél még mindig gyorsult...

Plymouth Laser? (Mitsubishi Eclipse turbo?) Belefér, és jól járhatsz vele. De horror a benzines turbo alkatrész, mert minden egyes motoralkatrész megerősített, kovácsolt, brutalizált. (Ezért drága is.) Merthogy ugye a turbo...

2013. okt. 27. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!