Milyen autót javasolnátok?
Szeretnék autót vásárolni. Max 1000.0000 ft szánnék rá.
Fontos, hogy olcsó legyen a fenntartása és élmény legyen vezetni, lehetőleg 4 vagy 5 ajtósat szeretnék.
Mindenre nyitott vagyok.
Válaszokat előre is köszönöm
elég tág a helyzet.
hahun beírod hogy mondjuk 750.000-1.000.000, és válogatsz.
diesel, vagy benzin? Kicsi vagy inkább nagyobb?
Egy suzuki is 5 ajtós, de kicsi.
Élmény legyen vezetni? Mihez képest?
Erős autó kell?
Évjárat?
Tőlem okosabbaktól kérdem:
2000 környékén voltak turbó benzines kocsik?
Azt hiszem a vw tfsi motorjai voltak az elsők, 2004-5 körül, de lehet tévedek (nem kell ezért lehurrogni)
Aztán jött náluk a TSi
Olcsóbból is jót tudsz venni..
Én már rájöttem tökmindegy mit veszel ha jó jó ha rossz rossz. Volt már sok autóm. Mind a pénzt viszi csak. Én már nem költöm az életem autóba mert fölösleges. Pár év és felét éri úgyis. 500 ból vennék egy jo kiállás
Nem autót, ÁLLAPOTOT veszel!
Én is 1 MFt-t szántam kocsira. 500-ért vettem egy mondeot, átirattam, átnézettem, első szerviz. Megjártam vele Európát, majd hozattam németből egy újszerű motort. (Nem vettem észre az új vízpumpa hibáját, a szenzornál normális maradt a víz, de a motor megfőtt) Még mindig 1MFt alatt vagyok. Megérte? Abszolút NEM. Most ér 400-at kb. :/ Lehet, annyit sem. Ez ilyen játék. Mondjuk, nem eladó... Japánt vegyél, azt egyszer rendberakod, a TK viszi majd el. Sajnos ez a többire nem nagyon igaz. A titok - ne sajnáld a szervizre a pénzt. Jó minőségű alkatrész, jó kasznis, a többit meg hozza az élet. Ha szerencséd van, egyre drágább lesz.
Ma néztem egy 1983-as Audi Turbo urQuattrot... Na az egy nagyon meleg pite! :D 400 m aszfaltcsík végénél még mindig gyorsult...
Plymouth Laser? (Mitsubishi Eclipse turbo?) Belefér, és jól járhatsz vele. De horror a benzines turbo alkatrész, mert minden egyes motoralkatrész megerősített, kovácsolt, brutalizált. (Ezért drága is.) Merthogy ugye a turbo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!