Szerintetek érdemes lenne fel tuningolni egy Aprilia rs 50-es motort?
70-es hegnerszettel + arrow kipufogóval?
76kg vagyok a motor végsebessége 108km/h, GPS -mérte, minden eredeti rajta.
Akarok rá ledeket is tenni, valakai elmagyarázná, hogyan lehetne üzemeltetni?
UI.:Mindenhol olvasom, hogy 70-es hegerszettel "jobban megy" kerestem az interneten 70-es hengerszettet Aprilia rs 50-re és egyszerűen sehol sem találtam.
MEgy a gép 108-at ami amúgy is sok egy kis gépnek ! Mit akarsz még?
Gyakorlatilag ha belenyúlsz így a gépbe akkor számíts rá hogy kevésbé lesz megbízható!A tunningolás általában a megbízhatóságra és a fogyasztásra megy rá.
70-es hengerszettet vehetsz de akkor már a főtengelyt is erősebbre kell kicserélni vagy odaadni egy hozzáértőnek hogy kezdjen vele valamit .
Milyen ledeket akarsz?
Ha az égőket akarod kicserélni akkor a leddiszkont.hu oldalon a legolcsóbb.
Ha meg csak dízseket akarsz fabrikálni akkor vegyél 12voltos ledeket amit bekötsz aksria egy kapcsolóval és kész
Kezdjük jogi oldallal: maximum 40-el mehetsz ilyen motorral, azt meg bőven bírja a tied.
Ettől eltekintve, ha hengert kicseréled, az: illegális átalakítás, biztosítási csalás, engedély nélküli járművezetés. Ügyészség majd mind a tíz úját megnyalja mielőtt végeznek veled egy kisebb baleset után.
Térjünk át az anyagira: ezek a tuning alkatrészek nem olcsók. Ellenben vehetsz belőlük akármit, úgysem fog felérni a motorod egy gyári 125-össel. Inkább rakjad le a jogsit és vegyél egy nagyobb gépet.
Végül: ha már tuningolsz és 100-al mész egy 40-re tervezett szerkezettel, első körben mindenképpen a fékeket kéne lecserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!