Forgalmi vizsga elött mit kell átnézni/le ellenőrizni az autón mostani vizsgákon?
Beülsz a kocsiba.
2:ülést tükröt beállítod, gyújtást ráadod, helyzetjelző tompított távolsági index balra.
3:kiszállsz körbenézed a kocsit de látványosan kerekeket indexet,világítást rendszámtáblát. megállsz a kocsi mögött szólsz az oktatónak hogy nyomja meg a féket. Ezután index jobbra azt is megnézed.
4: visszaülsz a kocsiba. a VILÁGÍTÓ ÉS JELZŐBERENDEZÉSEK MEGFELELŐEN MŰKÖDNEK A GUMIABRONCSOK ÁLLAPOTA MEGFELELŐ A RENDSZÁMTÁBLÁK TISZTÁK JÓL LÁTHATÓAK. beindítod a kocsit elforgatod a kormányt. A KORMÁNYBERENDEZÉS MEGFELELŐEN MŰKKÖDIK.
5: Kéziféket is megnézed 3-8között kattan. aZ ÜZEMI FÉK 1/3 NÁL FELKEMÉNYEDIK.
6:Megpróbálsz elindulni kézifékkel: a KÉZIFÉK MEGFELELŐEN MŰKÖDIK
7: Elindulsz úgy ahogy kell és mondod hogy csinálok egy fékpróbát, persze nem durván. aZ ÜZEMI FÉK MEGFELELŐEN MŰKÖDIK A GÉPJÁRMŰ KÖZLEKEDÉSRE ALKALMAS.
Én így csináltam ezeket kellett mondani és csinálni. remélem segítettem. sok sikert a vizsgához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!