Mitől van mindig büdös a kocsiban?
Figyelt kérdés
Olyan állott szag van vag nem is tudom mihez hasonlítani pedig folyamatosan nyitva hagyom az ablakot ès már több illatosítót is tettem bele :(2013. okt. 15. 16:00
1/9 anonim válasza:
Nem ázik be valahol, olyan helyen, ahol nem tud rendesen kiszáradni ?
2/9 A kérdező kommentje:
nem,de elkèpesztõ szag van :( mintha valami poshadt tej lenne vagy nem is tudom
2013. okt. 15. 16:18
3/9 anonim válasza:
Lehet hogy Te vagy a budos, nem a kocsi.
Amugy en is arra tippelnek hogy beazott egyszer (vagy folyamatosan beazik), es rohad valami.
4/9 anonim válasza:
Nem valami döglött patkány rohad?
5/9 anonim válasza:
Nézd át az autót mindenütt. Takarítsd ki, menj át rajta kárpittisztítóval, mindenhol. Törölgesd le illatosított törlőkendővel az egész belsejét. Aztán utána egy légfrissítő és csukd be az ajtókat.
7/9 anonim válasza:
Én is arra tippelnék, hogy a padlószőnyeg alatti szigetelőanyag valahogy vizet kapott, nem tud kiszáradni és az bűzölög. Fel kellene szedni a szőnyeget és megnézni.
8/9 anonim válasza:
Klíma szaga is lehet. Bejuthatott vmi a klímába és az ott szaglik. Klímatisztítás lehet ez esetben a megoldás...
9/9 anonim válasza:
Lehet valaki eldugott egy döglött halat a csomagtartóban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!