Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swift 1. 0 télen hóba...

Suzuki swift 1. 0 télen hóba nem túl könnyű? Lehet vele haladni

Figyelt kérdés
tavasszal vettem 1.0 swiftet és hát nemtudom ugye lég könnyű nem tudom télen a hóba mennyire megy el?idén kap új téli gumit,de akkor is eddig 1.2 fabiaval jártam az ugye 1200Kg körül van a suzuki meg kb 800Kg, mennyire lesz nehezebb vagy esetleg könnyebb dolgom a nagy hóba

2013. okt. 15. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Most milyen terepről beszélünk és mekkora hóra gondolsz? A hegyekbe ne indulj el vele télen mert még egy hólánccal is ott ragadsz. Ha szimpla téli használatról van szó, akkor ne aggódj, a téli gumival simán elfogsz tudni vele közlekedni. :)
2013. okt. 15. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Jogos a kérdésed, nekem volt ebből problémám egyszerű kisváros meredekebb útkereszteződésében. Ahol a dízel Corsával (jóval nagyobb az első tengely terhelése az 1.7 dízelmotor miatt, mint az 1.0 Swift esetében) könnyedén el tudtam indulni, ott a Swifttel nem, pedig a Corsán kb 70%-os kínai (Kingstar) téligumi volt, a Swiften új Barum Polaris 2. Persze azt a néhány havas napot, ami nálunk évente előfordul, bármivel ki lehet bekkelni, és ha nem jársz különösebben dimbes-dombos út(ca)szakaszokon, nemigen lesz sok gondod ebből.
2013. okt. 15. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Én mentem már vele kis hegyi szerpentinen nyári gumival(persze olyankor szinte senki nem jár arra) A jeges út ellenére is simán megjártam. Csak ésszel kell vezetni. Ha megindul a szakadék felé akkor se fék se gáz aztán szépen el lehet kormányozni :)
2013. okt. 15. 15:50
 4/4 A kérdező kommentje:
hátigazából van egy-két emelkedő, de rendes néha dombos utakon,akár nagy hóba is
2013. okt. 15. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!