Mi a véleményetek, az injektor tisztító benzin adalékról?
én már használtam Suzuki Swiftbe de nem tapasztaltam semmi látványosat, persze attól még lehet jó
magasabb oktán számú benzinnel is tudsz elérni tisztító hatást ha alkalmanként azt tankolsz bele
Mi kicsit csaltunk XD XD XD
Tankoltunk 3000 ft ért, és előtte már villogott a visszajelző lámpa. Megkapta szépen a telitankhoz való adagot (összeset bele).
És ugye hát 92%-a kerozin.....F*xa volt...
Alapjárat pörgősebb (oka nem tudom lehetett
Teljesítmény: harapósabb, és nyomatékosabb lett, de a csoda nem tartott sokáig.. Hamar elpöfögtük a benzin, és minden visszaállt normális döglöttló típusba...
ja am '92es astra volt 1.4
Nekem egy '96-os 1.8-as mondeom van, nem az erővel van bajom, csak szeretném rendben tudni az autót, időnként megkínálom magasabba oktánszámú benzinnel, vagy valamilyen ugyan 95-ös benzinnel de pl. carrera-val.
De akkor ez ezután se lesz másképp :D
Köszönöm a válaszokat.
Kerlek emberek ne sotetedjetek! A magas oktanszamu benzin funkcioja, hogy magasabb egesi homerseklet eseten se robbanjon be (hanem egjen ezaltal ne jojjon letre motorkopogas)
A magas oktanszamu benzin NEM FOGJA KIPUCOLNI SE AZ INJEKTOROKAT SE A JOZAN KIS PARASZTI ESZETEKET SEM XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!