Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek, az injektor...

Mi a véleményetek, az injektor tisztító benzin adalékról?

Figyelt kérdés
Autós boltban, de már tecsoban is találkoztam vele. 1-2dl kell egy tank benzinbe keverni és állítólag tisztítja az injektort, egyenletesebben jár stb.... de nem akarom elhinni, tapasztalatok?
2009. nov. 10. 20:08
 1/7 anonim válasza:

én már használtam Suzuki Swiftbe de nem tapasztaltam semmi látványosat, persze attól még lehet jó

magasabb oktán számú benzinnel is tudsz elérni tisztító hatást ha alkalmanként azt tankolsz bele

2009. nov. 10. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Szoktam egy évben egyszer egy flakonnal beletölteni, igazából semmi változást nem érzek, persze attól még lehet hogy kipucolja a motort.
2009. nov. 10. 23:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi kicsit csaltunk XD XD XD

Tankoltunk 3000 ft ért, és előtte már villogott a visszajelző lámpa. Megkapta szépen a telitankhoz való adagot (összeset bele).

És ugye hát 92%-a kerozin.....F*xa volt...

Alapjárat pörgősebb (oka nem tudom lehetett

Teljesítmény: harapósabb, és nyomatékosabb lett, de a csoda nem tartott sokáig.. Hamar elpöfögtük a benzin, és minden visszaállt normális döglöttló típusba...

ja am '92es astra volt 1.4

2009. nov. 11. 00:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Nekem egy '96-os 1.8-as mondeom van, nem az erővel van bajom, csak szeretném rendben tudni az autót, időnként megkínálom magasabba oktánszámú benzinnel, vagy valamilyen ugyan 95-ös benzinnel de pl. carrera-val.

De akkor ez ezután se lesz másképp :D

Köszönöm a válaszokat.

2009. nov. 11. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
Olvasd el az összetételét és, ha úgy gondolod, hogy egy lötty megoldja az injektor tisztítását, továbbá arra neked feltétlen ingered van, vedd el a polcról azt a terméket, amelyik a legkedvezőbb áron tartalmazza az adott mennyiséget abból a bizonyos hatóanyagból. (ami nem más, mint a kerozin)
2009. nov. 17. 14:45
 6/7 Vilagossag válasza:
70%

Kerlek emberek ne sotetedjetek! A magas oktanszamu benzin funkcioja, hogy magasabb egesi homerseklet eseten se robbanjon be (hanem egjen ezaltal ne jojjon letre motorkopogas)

A magas oktanszamu benzin NEM FOGJA KIPUCOLNI SE AZ INJEKTOROKAT SE A JOZAN KIS PARASZTI ESZETEKET SEM XD

2012. nov. 27. 22:07
 7/7 anonim válasza:
A környezetemben páran használják, köztük én is. Ha másért nem, de az üzemanyagrendszer tisztítására is jó. Oktánszám= kompressziótűrés, a benzin nyomástűrésére. Mekkora nyomáson robban be magától a benzin. Minél nagyobb a szám, annál nagyobb nyomást bír a benzin öngyulladás nélkül. Kopogás az előírtnál kisebb oktánszámú benzin használatától is lehet. A síkolt hengerfejes ladák pl csak 100-as benzinnel mennek. A 95ös nem bírja már azt a nyomást.
2015. ápr. 9. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!